Kempenhaeghe zoekt een

Verpleegkundige woongroep de Reigerlaan (28 uur)

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg, Ziekenhuizen
Zorg dragen met een verpleegkundige blik: een uitdaging met impact!

Hoe ziet jouw werkdag eruit
Wil jij een cruciale rol spelen in het welzijn van onze zorgintensieve doelgroep? Dan ben jij de Verpleegkundige die we zoeken voor de Reigerlaan!

Taken en verantwoordelijkheden:
 • Dagelijkse verzorging van cliënten met een ernstige meervoudige beperking, epilepsie en bijkomende problematiek, zowel medisch als gedrag gerelateerd.
 • Bijdragen aan het opstellen, evalueren en bijstellen van verpleeg-/begeleidingsplannen in samenwerking met ouders/verzorgers.
 • Signaleren van ontwikkelingen en vraagstukken binnen de zorg en de afdeling, en actief deelnemen aan teamoverleg en coaching.
 • Creëren van een veilige en stimulerende leefomgeving voor cliënten, waarbij je continu inspeelt op hun behoeften en welbevinden.
 • Samenwerken met multidisciplinaire teams, waaronder AVG-artsen en gedragsdeskundigen, om de best mogelijke zorg te bieden.

Over de afdeling
Op de Reigerlaan wonen 12 volwassenen met een ernstige verstandelijke beperking. De meeste van hen hebben ook andere problemen, zoals lichamelijke beperkingen, epilepsie en problemen met ademhalen. Soms kunnen ze niet goed praten of laten ze niet altijd zien hoe ze zich voelen. Het is belangrijk dat we goed naar ze kijken en luisteren naar wat ze proberen te vertellen. Misschien hebben ze pijn, voelen ze zich niet lekker of willen ze iets anders. Als begeleider help je hen om een fijne dag te hebben en ondersteun je hen met hun medische zorg. Dat betekent dat je moet kunnen inspelen op hun behoeften en rekening moet houden met hun gezondheid en welzijn. Samen met het team zorg je ervoor dat ze zich goed voelen en kunnen genieten van hun dag.

Wat breng jij mee
 • Vooral nieuwsgierigheid en aandacht hebben voor de bewoners is de kern om in jezelf de beste Verpleegkundige te ontdekken.
 • Je collega’s van binnen en buiten de afdeling weten dat ze met alle vraagstukken bij je terecht kunnen, je bent kritisch, bedachtzaam en komt samen altijd tot een passende oplossing. Daarbij coach je de collega’s om de eigen regie te pakken binnen de cirkel van invloed!
 • Ben jij een daadkrachtige, doortastende Verpleegkundige, die een goede relatie op weet te bouwen met de cliënten en diens naasten en creëert een passend netwerk met betrekking tot het multidisciplinair team? Doe je dit met plezier die zicht- en voelbaar is door open te communiceren. Dan gaat de volgende quote waarschijnlijk voor jou werkelijkheid worden; Geef de cliënten één vinger en ze pakken je hart!
 • Vanuit zelfreflectie en continu leren gaan we voor het beste voor jou en daarmee blijven we de zorg verbeteren.

Wat bieden wij jou
 • Een uitdagende en verantwoordelijke taak binnen een dynamische en betrokken organisatie.
 • Kansen voor persoonlijke ontwikkeling en groei, met ondersteuning vanuit het team.
 • Een inspirerende werkomgeving waar respect, betrokkenheid en gelijkwaardigheid centraal staan.
 • Je ontvangt gelijk een vast contract voor 28 uur
 • Cao Ziekenhuizen, salaris FWG 40, maximaal € 3.658 bruto per maand bij een fulltime aanstelling én extra's zoals een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag.

Contactinformatie
Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Kim van Stiphout, clustermanager, via telefoonnummer 06- 53757991