Kempenhaeghe zoekt een

Verpleegkundige Z(EMB)

Dienstverband

minimaal 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Sterksel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg

“Wil jij met een verpleegkundige blik zorg dragen voor zowel gezondheid als welzijn?”

En dan ben je Verpleegkundige op de Reigerlaan, wat doe je dan…

Je bent belangrijk voor de cliënten, de ouders/verzorgers en je collega’s. Zowel zorginhoudelijk als op organisatorisch vlak. De diversiteit van zorgvragen bij onze cliënten met een (zeer) ernstige meervoudige beperking (Z)EMB, epilepsie en bijkomende problematiek, zowel medisch als gedrag zijn leidend in je werkdag.

Als Verpleegkundige ben je in de weer met de dagelijkse verzorging, waarbij een verpleegkundige bril en een agogische zienswijze elkaar niet bijten. Je draagt bij aan de totstandkoming, evaluatie en bijstelling van de verpleeg-/begeleidingsplannen in samenspraak met ouders/verzorgers. En neemt daarin ook de verantwoordelijkheid om de doelen met je collega’s te bewerkstelligen. Je hebt een signalerende functie wat betreft de cliënten zorg en in ontwikkelingen/vraagstukken op de afdeling of binnen de organisatie. Je bent vraagbaak voor je collega’s en je coacht het team, waarbij je aandacht hebt voor continu met en van elkaar leren.

Over Reigerlaan 4-6

De Reigerlaan is een afdeling waar 12 volwassen cliënten wonen, allen met een zeer ernstige verstandelijke beperking en de meesten hebben een meervoudige beperking. Daarnaast hebben ze allen epilepsie welke hun dag nogal eens op hun kop zet en zij hebben veelal bijkomende lichamelijke beperkingen, PEG-sonde, longproblematiek.

Een eigen (t)huis creëren voor de cliënten waar ze optimaal kunnen genieten van hun dag. Wil jij genieten van de signalen die ze geven en daarnaast puzzelen om te vertalen wat deze signalen betekenen? Dit samen met medische zorg maken dat je continu kan en mag schakelen in je werkzaamheden om het welbevinden van onze bewoners op een positieve manier te beïnvloeden. Voor onze bewoners is het moeilijk om te uiten wat hun welbevinden beïnvloed, het is aan jou en het team om te onderzoeken welke zorg de bewoners nodig hebben, is het lichamelijk, epilepsie of zit iemand niet lekker in zijn/haar vel?

Wat helpt jou om deze functie heel erg goed te kunnen uitvoeren en om het vooral erg leuk te maken?

 • Vooral nieuwsgierigheid en aandacht hebben voor de bewoners is de kern om in jezelf de beste Verpleegkundige te ontdekken.
 • Wanneer een cliënt niet lekker in zijn vel zit, is het voor hem/haar moeilijk om dit te uiten met woorden. Jij onderzoekt samen met je collega begeleiders welke zorg er precies nodig is en je stemt je bevindingen af met de AVG arts, gedragsdeskundige.
 • Nieuwsgierigheid helpt je ook om de ontwikkelingen binnen de zorg te blijven volgen en mogelijke innovaties te ontdekken.
 • Je collega’s van binnen en buiten de afdeling weten dat ze met alle vraagstukken bij je terecht kunnen, je bent kritisch, bedachtzaam en komt samen altijd tot een passende oplossing. Daarbij coach je de collega’s om de eigen regie te pakken binnen de cirkel van invloed!
 • Ben jij een daadkrachtige, doortastende Verpleegkundige, die een goede relatie op weet te bouwen met de cliënten en diens naasten en creëert een passend netwerk met betrekking tot het multidisciplinair team? Doe je dit met plezier die zicht- en voelbaar is door open te communiceren. Dan gaat de volgende quote waarschijnlijk voor jou werkelijkheid worden; Geef de cliënten één vinger en ze pakken je hart!
 • Vanuit zelfreflectie en continu leren gaan we voor het beste voor jou en daarmee blijven we de zorg verbeteren.

Wat bieden wij jou?

 • Vanuit optimale samenwerking gaan we eens een jaar kijken wat we voor elkaar kunnen/willen betekenen, waarbij er natuurlijk een vast contract klaarligt als die samenwerking zich mooi heeft ontwikkeld!
 • Om deze uitdaging goed aan te kunnen gaan is het nodig om minimaal 28 uur aanwezig te zijn, alles wat je meer wil is uiteraard bespreekbaar.
 • Vanuit je functie, het continu leren en nieuwsgierig blijven is je vaste plek, je eigen afdeling/team, soms dagen we je uit om eens op een andere plek een dienstje te werken, kijken wat je meeneemt of zeker niet meeneemt naar je eigen team.
 • De cao Ziekenhuizen is van toepassing. Het salaris is gebaseerd op FWG 45, maximaal € 3.642 bruto per maand bij een werkweek van 36 uur.
 • Eindejaarsuitkering en vakantietoeslag, beide structureel van 8,33%.
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, denk aan de aanschaf van een mobiele telefoon of lidmaatschap van de sportschool.
 • Volop (door)groeimogelijkheden.

Informatie en sollicitatie

Voor meer informatie over de functie neem je contact op met Kim van Stiphout, clustermanager, via M. 06- 53757991.

Interesse? Top! Solliciteer dan voor 1 oktober a.s. via bijgaande link. 

Voor vragen over de sollicitatieprocedure neem je contact op met Chantal Simar, recruiter, via M. 06-51142379 of via simarc@kempenhaeghe.nl

Bereikbaarheid: 15 min. vanaf Weert, dus ook goed bereikbaar vanuit Limburg.

Locatie: Sterksel