Zuyderland zoekt een

Verpleegkundige Zorgcentrum Aldenhof, Kleinschalig wonen

Dienstverband

24-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Born

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben je op zoek naar een afwisselende en verantwoordelijke baan als verpleegkundige, waarin je elke dag opnieuw uitgedaagd wordt om met jou verpleegkundige expertise en actieve inzet onze bewoners de best passende zorg te geven? Dan zoeken wij jou!

Voor onze kleinschalige woonvorm van woonzorgcomplex Aldenhof in Born zijn we op zoek naar een enthousiaste en vakkundige verpleegkundige die ons team komt versterken. De kleinschalige woonvorm bestaat uit een 5-tal woningen waar in totaal 30 psychogeriatrische cliënten wonen. Elke  cliënt heeft een eigen slaapkamer en maakt gebruik van de gezamenlijke woonkamer, keuken en het sanitair, net als thuis. We stimuleren onze cliënten om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Alle activiteiten en zorg sluiten dan ook aan bij de interesses en het dagelijks ritme van de cliënt.

Wat ga je doen?

 • Als verpleegkundige binnen ons team kun je laten zien waar je goed in bent en écht doen waarvoor je bent opgeleid. De zorgvraag van onze bewoners wordt steeds complexer waarbij de vakkundige verpleegkundige blik van jou zeer belangrijk en leidend is.
 • Jij voert zelfstandig de regie over je eigen werkzaamheden en coacht en begeleidt je zorgcollega’s daar waar nodig. Je “spart” regelmatig met je collega verpleegkundigen en behandelaren waarbij gezamenlijk gezocht wordt naar de best passende zorg.
 • Als verpleegkundige binnen onze afdeling zorg je voor vroegdiagnostiek en ondersteuning in (complexe) zorgsituaties. Je neemt deel aan de uitvoering van de dagelijkse zorg en voert verpleegtechnische interventies uit.
 • Je adviseert met betrekking tot de uitvoering van de (zorg)werkzaamheden vanuit je verpleegtechnische expertise. Hierin heb je, vanuit je deskundigheid, tevens een signalerende en coachende rol.
 • Je monitort, vanuit verpleegtechnische expertise, de afstemming tussen de verschillende disciplines, diensten en overige betrokkenen bij het zorg- en dienstenproces.
 • Je levert een bijdrage in de deskundigheidsbevordering van zorgcollega's en leerlingen.

Wie ben jij?

 • Je bent minimaal in het bezit van een mbo-diploma verpleegkunde niveau 4 (BIG geregistreerd).
 • Je beschikt over kennis en ervaring op het gebied van psychosociale begeleiding, deskundigheidsbevordering, consultatie en onderzoek.
 • Je draagt zorg voor het bijhouden van de vakbekwaamheid v.w.b. voorbehouden en risicovolle handelingen.
 • Je hebt noodzakelijke kennis van en inzicht in procedures, protocollen en werkwijzen van de eigen en andere afdelingen en draagt hierdoor bij aan patiëntveiligheid.
 • Je volgt in- en externe ontwikkelingen binnen het vakgebied, verkent hierbij mogelijkheden en/of consequenties voor het zorggebied en beoordeelt deze op relevantie en bruikbaarheid in de praktijk.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een contract voor 24 tot 36 uur per week (exact aantal uur per week is bespreekbaar).
 • Er wordt gewerkt in alle diensten waarbij eventuele voorkeur voor diensten bespreekbaar is (bijvoorbeeld vaste nachtdiensten).
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen in FWG 45 (minimaal €2251 bruto per maand en maximaal €3225 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Naast voldoende uitdaging op het verpleegkundige vakgebied zijn er ook voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen middels (verkorte) opleidingen, trainingen, cursussen en het bezoeken van symposia.

Interesse?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ria Smeets, unitmanager, telefoonnummer 088-4584400 (receptie zorgcentrum Aldenhof).

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.