Zuyderland zoekt een

Verpleegkundige Zorgcentrum Glana – Afdeling Biesenhof

Dienstverband

32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Overige

Beschik jij over een zorghart en ben jij op zoek naar een (parttime)baan waarin je echt uitgedaagd wordt? Kom dan werken als Verpleegkundige!
Persoonlijke en professionele zorg, gecombineerd met warmte en aandacht vinden wij belangrijk. Voor onze half open PG afdeling Biesenhof binnen het zorgcentrum Glana zijn wij op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige, die toe is aan een nieuwe uitdaging en het verschil wil maken voor onze cliënten. Biesenhof heeft alles in huis om jou een uitdagende, dynamische en bovenal fijne, nieuwe werkplek te bieden waar jij je optimaal kunt ontwikkelen! Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Even voorstellen
Afdeling Biesenhof maakt deel uit van Zorgcentrum Glana en betreft een half open PG afdeling die bestaat uit 31 cliënten, die 24 uur per dag, 7 dagen per week bescherming, verpleging en intensieve geestelijke zorg nodig hebben. Binnen Biesenhof worden de cliënten dan ook dagelijks geholpen het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg die ze krijgen wordt er bijgedragen aan het lichamelijke en geestelijk welzijn. De afdeling is opgesplitst in vier units waar jouw (toekomstige) collega’s belevingsgericht en conform de wensen van bewoners zorg verlenen. Daarnaast heeft elke cliënt zijn eigen accommodatie. In 2021 zal Biesenhof verbouwd gaan worden om nog meer in te spelen op de behoeften van de cliënten en het werken nóg aangenamer te maken. Het team van Biesenhof bestaat uit meerdere collega’s, die elk een hart voor de cliënten hebben en continu bezig zijn met kwaliteitsverbetering van de zorg.

Verder wordt binnen zorgcentrum Glana vanuit diverse afdelingen zorg verleend aan mensen met psychogeriatrische aandoeningen en mensen die als gevolg van een lichamelijke beperking extra zorg nodig hebben. Dit gebeurt zowel op grootschalige afdelingen als in kleinschalige woonvormen. Glana biedt daarnaast eerstelijnsverblijf zorg na een ziekenhuisopname en verleent palliatieve terminale zorg in haar hospice. Ook in de wijk heeft Glana een belangrijke rol als wijksteunpunt en aanbieder van dag voorziening en is zij zorgverlener aan de nabijgelegen zorgappartementen.

Wie ben jij?
Geborgenheid en gevoel van eigenwaarde van onze bewoners bepalen onze manier van zorg. In praktijk betekent dit dat we de gevoelens van onze bewoners bevestigen, serieus nemen en meegaan in ieders belevingswereld. Wij stimuleren onze cliënten om zo lang mogelijk hun eigen leven te leiden. Onze activiteiten sluiten dan ook aan bij de interesses en het dagelijks leven van cliënten. Jij bent dan ook iemand die stevig in je schoenen staat en geen enkele uitdaging uit de weg gaat om alle zorg in goede banen te leiden.

Jij voert zelfstandig de regie over je eigen werkzaamheden en coacht en begeleidt je zorgcollega’s daar waar nodig. Je spart dan ook regelmatig met je collega verpleegkundigen en de behandelaren waarbij gezamenlijk gezocht wordt naar de best passende zorg. Daarnaast zorg je voor vroegdiagnostiek en ondersteun je in (complexe)zorgsituaties. Je neemt deel aan de uitvoering van de dagelijkse zorg en voert verpleegtechnische interventies uit. Tevens bekleed je een signalerende en coachende rol, door te adviseren met betrekking tot de uitvoering van de (zorg)werkzaamheden. Al met al lever je een bijdrage in de deskundigheidsbevordering van zorgcollega’s en leerlingen.

Wat we graag willen zien:

+          Minimaal een diploma verpleegkundige (niveau 4) en een BIG-registratie.

+          Ervaring of affiniteit met psychogeriatrische problematiek.

+          De arbeidsduur per week is in overleg bespreekbaar en bedraagt maximaal 32 uur per week. We vinden het belangrijk dat je werk en privé goed kunt combineren.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

  • 07:00: Koffie en thee, daar starten we samen mee op. De dag begint met een korte overdracht vanuit de nachtdienst. We praten bij hoe de nacht is verlopen en of er (verpleegkundige) bijzonderheden waren. De agenda van de arts en andere te verrichten taken worden doorgenomen. Jij bent het eerste aanspreekpunt van de afdeling als het gaat om operationele taken.
  • 07:15 – 13:00:   Tijd voor de uitvoering van de eerder besproken taken. Daarnaast ga je aan de slag met het verrichten van verpleegtechnische handelingen zoals wondzorg, maar ook primaire zorg. Tevens coördineer je de taken die jouw collega’s die dag zullen verrichten en houd je je bezig met het dienstrooster. In samenspraak met de unitmanager realiseer je het dienstrooster en los je eventuele storingen op. Je zorgt ervoor dat de werkindeling over een periode gewaarborgd wordt.
  • 13:00-15:30:  Na de lunch is het alweer tijd voor een multidisciplinair overleg. We bespreken samen de stand van zaken omtrent onze cliënten. Daarnaast zul je aansluiten bij het overleg met de unitmanager en borduur je verder op de eerdere dienstrooster aanpassingen. Tot slot spring je bij wanneer je collega’s hulp nodig hebben op de afdeling.
  • 15:30: Wanneer je op de klok kijkt is het alweer 15:30 uur. Zo’n dag vliegt voorbij! Met een zelfvoldaan gevoel stap je in de auto en bereid je je alvast voor op de volgende dag.

Wat kun je van ons verwachten?

  • Vast contract vanaf dag 1.
  • Betrokken collega's en een prettige werksfeer.
  • Werken op de allernieuwste locatie.
  • Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden (salaris FWG 45 cao Z)
  • Doorgroei en ontwikkel mogelijkheden.
  • Rekening met roosterwensen.

Verder groeien en ontwikkelen
Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan de verkorte opleiding tot verpleegkundige niveau 4, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken.

Aandraagbonus
Ben jij zelf al werkzaam binnen Zuyderland Zorgcentra en ken of weet jij een geschikte Verzorgende IG? Draag hem of haar dan gerust aan zodat jij als medewerker in aanmerking kan komen voor een aandraagbonus van € 500 bruto! Neem gerust contact op met Recruitment over de voorwaarden. Dit kan via recruitmentcare@zuyderland.nl / 06-82851584.

Over Zuyderland Zorgcentra
Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Neem de stap en solliciteer
Ben je enthousiast na het lezen van de vacature? Solliciteer dan direct middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/1652/verpleegkundige-zorgcentrum-glana-afdeling-biesenhof.

Liever eerst een keer meelopen of vrijblijvend een kopje koffie drinken? Stuur ons een WhatsApp bericht of bel naar: 06-82851584 en wij nemen contact met je op!