De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige Zorginstelling regio Horst aan de Maas en Venray

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Sevenum Horst Sevenum Venray Venray Venray Venray Venray Venray

Werkvelden

Ouderenzorg

Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen bewoners zich prettig en veilig in een vertrouwde omgeving. De verantwoordelijkheid dragen, een simpel “dankjewel” of een echte glimlach, daar doe jij het als Verpleegkundige voor! Kun jij je dankbaarder werk voorstellen? 

De teams van onze zorginstellingen in de regio Horst aan de Maas en Venray kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor verpleegkundigen in deze regio. Denk aan onze locaties Vincentiushof, Blauwververstraat en Vollenberstraat in Venray, Sevenheym, Schoutstraat en Maasbreseweg in Sevenum of Hof te Berkel in Horst. Heb je een voorkeur voor somatiek of dementie of lijkt het je een mooie uitdaging om op een PG+ woongroep te werken? Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag op een afdeling van één van onze zorginstellingen in de regio Horst aan de Maas en Venray. Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners daar waar nodig.

Je:
 - verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
 - signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
 - onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes 

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. 

Je bent een:
 - spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
 echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen en verzorgen
 - gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of HBO V
 - een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
 - kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s 

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal € 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren door bijvoorbeeld coördinerende taken of het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid op te pakken? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
 - eindejaarsuitkering van 8,33%
 - vakantiegeld van 8%
 - aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma

Welke locaties vallen onder regio Horst en Venray?
Horst: Hof te Berkel somatiek en dementie.
SevenumSchoutstraat, Maasbreseweg, Sevenheijm
Venray: De Mulder, RooyhofVincentiushof, Blauwververstraat, Vollenbergstraat, Dagbehandeling Beukenhof

Direct solliciteren?
 Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  

Informatie     
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in de regio Horst aan de Maas en Venray. Onze recruitment medewerker Marije van Delft of Annelies Waasdorp vertelt je graag meer over het werk van een verpleegkundige in een intramurale setting en is te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl .      
    
 De Zorggroep     
 De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.     
 Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.     

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.    
 Dwars door Noord- en Midden-Limburg.     
 De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.     
 Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.    

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.