De Zorggroep zoekt een

Verpleegkundige zorginstelling regio Roermond

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Herten Swalmen Swalmen Roermond Roermond Roermond Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Ouderenzorg

Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen bewoners zich prettig en veilig in een vertrouwde omgeving. De verantwoordelijkheid dragen, een simpel “dankjewel” of een echte glimlach, daar doe jij het als Verpleegkundige voor! Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

De teams van onze zorginstellingen in de regio Roermond kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor verpleegkundigen in deze regio. Denk aan het bosrijke Camillus en Herte in Roermond en de Amaliahof en St. Jan Baptist in het centrum van Swalmen. Heb je een voorkeur voor somatiek of dementie, of vind je het echt een uitdaging om te werken in de gerontopsychiatrie of op een pg plus afdeling? Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag op een afdeling van één van onze zorginstellingen in de regio Roermond. Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor ze en geeft ze een thuisgevoel in een veilige en prettige woonomgeving. Je stimuleert de zelfredzaamheid van je cliënten. Iedereen leeft het liefst zo zelfstandig mogelijk dus ondersteun je de bewoners daar waar nodig.

Je:
 - verricht alle voorkomende zorg en verpleegkundige taken aan de hand van het persoonlijke zorgplan
 - signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg
 - onderhoudt contacten met familie, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes

Wat maakt jou de juiste Verpleegkundige?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt, samen met je collega’s, op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt en maakt hierin de juiste keuzes. Dat is belangrijk want elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders.

Je bent een:
- spil in uiteenlopende zorgcontacten rondom je cliënten
 -echte teamspeler. Samen halen jullie het optimale resultaat voor de bewoners die jullie met het team ondersteunen
  en verzorgen
- gediplomeerd Verpleegkundige niveau 4 of HBO V
- een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
- kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verpleegkundige niveau 4 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 45 met een salaris van maximaal
€ 3.264,29 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien en je verder specialiseren door bijvoorbeeld coördinerende taken of het aandachtsgebied kwaliteit en veiligheid op te pakken? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:
- eindejaarsuitkering van 8,33%
- vakantiegeld van 8%
- aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen
  tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het
  ‘weg-na-het-werk’-programma

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Welke locaties vallen onder regio Roermond?
Herten         :  Woonzorgcentrum Herte 
Roermond   :   Camillus,   Gerontopsychiatrie  en PG+ woongroep
Swalmen     :   Amaliahof  St. Jan Baptist
Werken bij de Zorggroep

Informatie    
Wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in de regio Roermond. Onze recruitment medewerkers Evelien Smeets en Karin Ronckers vertellen je graag meer over het werk van een verpleegkundige in een intramurale setting en is te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl.     

De Zorggroep    
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

   

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.