FPC de Rooyse Wissel zoekt een

Verpleegkundigen

Dienstverband

28-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Oostrum

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Om onze behandelteams te versterken zoeken wij verpleegkundigen, sociotherapeuten die met ons náást de patiënt komen staan.

Raak met ons in gesprek, loop een dagje mee en ervaar hoe het is om bij ons te werken!

Wat ga je doen?
Als Verpleegkundig Sociotherapeut ga je werken op een behandelafdeling waar patiënten worden behandeld met een psychisch kwetsbare stoornis, een persoonlijkheidsstoornis of een verstandelijke beperking. Je werkt samen met je collega’s aan de behandeling en begeleiding van patiënten met een TBS maatregel, waarbij het uiteindelijke doel is een veilige terugkeer in de maatschappij, stap vóór stap.

Als verpleegkundige werk je regelmatig samen met onze Medische Dienst. Je beoordeelt lichamelijke klachten van patiënten en schat in wat nodig is voor de patiënt en of de Medische Dienst ingeschakeld dient te worden. Daarnaast voer je verpleegkundige werkzaamheden uit, zoals het meten van lichaamsfuncties, wondverzorging en injecteren. Indien nodig verleen je eerste hulp aan patiënten en/of medewerkers. Buiten kantoortijden ben je eerste aanspreekpunt als het gaat om somatische zorg en spoedeisend handelen.

Wat neem je mee?

 • Opleiding tot Verpleegkundige op MBO 4 of HBO niveau
 • Geldige BIG registratie
 • Ervaring met groepsdynamische processen
 • Bereidheid tot werken in onregelmatige diensten
 • Je handelt methodisch en resultaatgericht en bent een echte teamspeler
 • Vermogen om duidelijkheid en structuur te bieden
 • Niet alleen de patiënten maken stappen, maar jij ook!

De Rooyse Wissel investeert namelijk in jouw persoonlijke ontwikkeling en biedt volop trainingen en opleidingsmogelijkheden. Met ons online leerplein heb jij bijvoorbeeld de keuze uit meer dan 100 modules.

Daarnaast bieden wij 

 • Veelzijdig werk met een specifieke doelgroep in een informele werkomgeving, waar medewerkers op elkaar kunnen bouwen en vertrouwen
 • Een goede werkgever, die investeert in innovatie en uitbreiding
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder de onregelmatigheidstoeslag en een aanvullende reiskostenvergoeding
 • Een 28 tot 36-urige werkweek met salariëring afhankelijk van ervaring conform CAO-GGZ, FWG-schaal 50 (HBO) of FWG-schaal 45 (MBO)

De organisatie

De Rooyse Wissel is een centrum voor forensische psychiatrie in Venray. Wij leveren een bijdrage aan een veiligere samenleving doordat we mensen met strafbaar gedrag behandelen en begeleiden. De problemen van onze patiënten zijn fors en leiden ertoe dat ze vastlopen in het leven, maar zijn voor ons nooit te ingewikkeld.

Onze patiënten kunnen opgenomen zijn in de kliniek, onder onze begeleiding wonen of werken, of vanuit huis worden behandeld. Iedereen heeft iemand nodig die in hem gelooft: wij geloven in onze patiënten. Wij geloven in de behandeling en de begeleiding die hen leert zich staande te houden in de maatschappij zonder strafbaar gedrag.

Bij de Rooyse Wissel werken ruim 450 medewerkers en is momenteel volop in ontwikkeling. Het zorgaanbod wordt steeds breder. Ons werkgebied strekt zich uit van Limburg tot Zuidoost-Brabant.

Enthousiast geworden, maar nog niet helemaal zeker?
Is dit de functie waar je naar op zoek bent en heb jij het in je? Solliciteer direct via onze website of door een mailtje te sturen, voorzien van je motivatie en CV, naar solliciteren@derooysewissel.nl 

Al helemaal overtuigd?
Eens in de twee maanden organiseren wij een Meet & Greet. Op deze avond kun je kennis komen maken en al je vragen stellen aan verschillende medewerkers! Ook krijg je een rondleiding door de kliniek, zodat je nét wat beter weet waar je op solliciteert. Voor data en om aan te melden, kijk eens op onze website.

Als je vragen hebt mag je altijd contact opnemen met onze Recruiter, via telefoonnummer 0478-530567. Voor meer informatie kan je terecht op www.derooysewissel.nl. Om alvast een betere indruk te krijgen van hoe wij werken en waar wij voor staan, kan je hier alvast onze bedrijfsfilm bekijken en ervaringen van onze medewerkers lezen!