Mondriaan zoekt een

Verpleegkundigen/agogisch werkenden

Dienstverband

28-36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4, HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Voor verschillende klinische afdelingen binnen Mondriaan
In een dynamische, soms hectische maar boeiende omgeving bloei jij op

Dienstverband: 28-36 uur per week
Kernfunctie: Verpleegkundige 2/agogisch werkende 2
Standplaats: Heerlen/Maastricht
Opleiding: Verpleegkundig diploma niveau 4 of 5, BIG geregistreerd,
Social Work- of SPW-diploma, of ander zorg gerelateerd diploma
Salaris: Afhankelijk van uw functiw FWG 45 - CAO GGZ, min €1.898,-- en max €3.229,--
Reageren voor: 10 januari 2020
Werving: In- en extern

Past deze functie bij jou?

Verpleegkundige/agogisch werkende in de ggz is een interessant en bijzonder vak. Elke dag is anders.
Je ontwikkelt je niet alleen als professional, maar ook op persoonlijk vlak en je kunt écht iets betekenen voor mensen. Soms alleen maar door er te zijn, of te luisteren.
Jij weet van jezelf dat je een goede verpleegkundige/agogisch werkende bent en naar welk soort afdeling je voorkeur uitgaat. Bij ons ben je dan aan het juiste adres. Ook als je nog niet weet welke afdeling/patiëntengroep het beste bij jou past, ben je van harte welkom om te reageren. We hebben vacatures binnen verschillende afdelingen en samen kunnen we bekijken wat op jou aansluit. Bijvoorbeeld een gesloten afdeling of een open, een langer durende behandeling of verslavingszorg. Jouw werkzaamheden vinden plaats in wisselende diensten, in de 24-uurs zorg.

Jouw kwaliteiten

Jij bent enthousiast en je hebt grote affiniteit met de doelgroep. Daarnaast heb je kennis van psychopathologie en somatiek. Je kijkt ernaar uit om samen te werken met je collega’s en een flexibele werkhouding vind je vanzelfsprekend. Het zijn eigenschappen die maken dat je het prettig vindt om in een dynamische, soms hectische, maar boeiende werkomgeving te functioneren.
Ervaring is uiteraard welkom, maar ook als je schoolverlater of starter bent kijken wij ernaar uit om kennis met je te maken. We zijn heel benieuwd hoe jouw ambitie matcht met de zorg die onze patiënten van ons vragen.

Wat wij jou bieden

Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen.De aanstelling is in eerste instantie voor 1 jaar met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd.

Mondriaan

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

Is je interesse gewekt?

Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met : Laetitia Campisi, afdelingshoofd de Hage, 06-13414956 of Paola Geijzelaars, afdelingshoofd HIC, 06-34372575.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button “direct solliciteren “

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en geldige BIG te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.