Mondriaan zoekt een

Verpleegkundigen/agogisch werkenden voor diverse afdelingen

Dienstverband

28-36

Opleidingsniveau

HBO

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Verpleegkundige/agogisch werkende in de ggz is een interessant en bijzonder vak. Elke dag is anders en je kunt écht iets betekenen voor mensen, soms alleen maar door er te zijn of te luisteren. Bij ons ontwikkel je je niet alleen als professional maar ook op persoonlijk vlak.
 

Dienstverband:  28-36 uur per week, wisselende diensten (24-uurs zorg)
Soort dienstverband:   Jaarcontract met de intentie het dienstverband om te zetten naar onbepaalde tijd
Kernfunctie:  Verpleegkundige 2/agogisch werkende 2
Standplaats:  Heerlen/ Maastricht             
Opleiding: Verpleegkundig diploma niveau 4 of 5, BIG geregistreerd, Social Work of SPW diploma of ander zorg
Salaris: FWG 45-CAO GGZ, min. €1.898,-- en max. €3.229,--
Werving:   in- en externe werving

Past deze functie bij jou?
Jij weet van jezelf dat je een goede verpleegkundige/agogisch werkende bent en naar welke afdeling je voorkeur uitgaat. Weet je nog niet weet welke afdeling/patiëntengroep het beste bij jou past dan nodigen wij je ook van harte uit om te reageren. We hebben vacatures binnen diverse afdelingen zoals bij Verslavingszorg, langer durende behandelingen, gesloten en open afdelingen. Samen bekijken we dan welke plek goed aansluit op jouw wensen, situatie en opleidingsniveau.

Dit neem jij mee
Jij bent een enthousiaste verpleegkundige/agogisch werkende met grote affiniteit met de doelgroep. Je bent in het bezit van een diploma Verpleegkunde, SPH/SPW of ander zorg gerelateerd diploma en je hebt kennis van psychopathologie en somatiek. Je kijkt ernaar uit om samen te werken met je collega’s en een flexibele werkhouding vind je vanzelfsprekend. Je vindt het prettig om in een dynamische, soms hectische maar boeiende, werkomgeving te functioneren.

Ervaring is uiteraard welkom, maar ook als je schoolverlater of starter bent kijken wij ernaar uit om kennis met je te maken. We zijn benieuwd hoe jouw ambitie matcht met de zorg die onze patiënten van ons vragen.

Benieuwd naar Mondriaan medewerkers? Klik hier voor het verhaal van verpleegkundige Kimberly: ‘Iemand weer even de realiteit terug kunnen geven. Dat is mooi.’

Wat wij bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg. Daarnaast bieden wij goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, collectiviteitskorting op de ziektekostenverzekering en een ruime verlofregeling. Er is een actieve personeelsvereniging en ruimte om met het team activiteiten te ondernemen.

Mondriaan

De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website.

 

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie en de diverse afdelingen kun je contact opnemen met:  Andy Bevers, afdelingshoofd HIC 06-50161554 of Louis Winants, afdelingshoofd KD01-KD02 06-30096338.

Heb je interesse, stuur dan zo spoedig mogelijk je reactie via de button “direct solliciteren “

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag en geldige BIG te overleggen. Indien je solliciteert naar een verpleegkundige 1-functie waarbij je niet beschikt over een HBO-diploma, behoort een assessment om je HBO werk- en denkniveau aan te tonen tot de mogelijkheden. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.