Mondriaan zoekt een

Verpleegkundigen/begeleiders Psychiatrische Zorg

Dienstverband

24 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Heerlen Maastricht

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Is voor jou geen uitdaging te groot?

Dienstverband: 24-36 uur per week
Soort Dienstverband : Bepaalde tijd
Kernfunctie: Verpleegkundige 2/ Begeleider psychiatrische zorg 2
Sector: Intensieve zorg, doelgroep Kinderen en Jeugdigen
Standplaats: Heerlen of Maastricht
Opleiding: hbo- of mbo- Verpleegkunde, Social Work, Pedagogiek of andere relevante opleidingen
Salaris: FWG 45 CAO-GGZ (min € 1.898,-- en max € 3.229,--)
Werving: Interne- en externe werving

Past deze functie bij jou?
Onze kliniek biedt intensieve behandeling aan kinderen en jeugdigen van 8-21 jaar met diverse psychiatrische problematieken op twee locaties. De kliniek in Maastricht richt zich met name op kinderen en jeugdigen met psychiatrische problematieken in combinatie met ernstige gedragsproblemen en/of verslavingsproblemen. Binnen de kliniek in Heerlen bevindt zich onze gesloten BOPZ-/ crisisafdeling en onze behandel-/diagnostiek afdeling. Daarnaast bieden wij ook dagbehandeling aan zowel kinderen van 4 tot 12, als jeugdigen van 12 tot 21 jaar.
Wij geloven dat kinderen en jeugdigen het beste kunnen opgroeien in hun eigen omgeving, ook als het even moeilijk gaat. Soms is de situatie dermate zorgelijk en is een tijdelijke opname binnen onze kliniek noodzakelijk. Kijk hier voor meer informatie over onze afdelingen.

Als hulpverlener kun jij adequaat handelen in onverwachte en stressvolle situaties. Je bent een bondgenoot die naast de jeugdige en zijn (gezins)systeem staat, en spreekt hun taal. Dit doe je met begrip, toewijding, geduld en empathisch vermogen.

Jouw kwaliteiten
Wij zoeken enthousiaste hulpverleners met verschillende opleidingsachtergronden. Daarnaast heb je grote affiniteit en bij voorkeur ervaring met het werken met de complexe kinder- en jeugd-psychiatrische doelgroep. Je hebt passie voor je vak, bent energiek, pro-actief en werkt pragmatisch.

Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat de behandeling/ begeleiding van de patiënten uitvoert. Je bent gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie.

Dit doe je volgens de uitgangspunten: Samen, Toegevoegde waarde, Integraal en Persoonlijk (STIP).

Wat wij jou bieden
Wij bieden jou gevarieerd en zinvol werk in een professionele en prettige werkomgeving. Bij ons is er ruimte voor ontwikkeling, vernieuwing en verdieping. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers de ontwikkelingen binnen het vakgebied bijhouden en we hebben binnen onze organisatie dan ook diverse mogelijkheden voor het volgen van cursussen, opleidingen en/of trainingen. Salaris en rechtspositie zijn conform de CAO voor de Geestelijke Gezondheidszorg.

Daarnaast bieden wij opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn en een goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, bruto-netto uitruilmogelijkheden, een ruime verlofregeling en collectiviteitskorting op zorgverzekeringen. Vooralsnog bieden wij een jaarcontract met de intentie dit om te zetten naar onbepaalde tijd.

Mondriaan
De wereld om ons heen verandert, wij veranderen mee. Transparanter, opener, wijkgerichter, dienstbaarder, meer gericht op maatschappelijke participatie en samen leven met elkaar. Wij vinden dat de vraag, wensen en verwachtingen van patiënten, familieleden/naasten, verwijzers, ketenpartners en financiers richtinggevend zijn. Samen werken wij aan herstel, voor een geestelijk gezond Zuid-Limburg. Lees hier ons verhaal. Meer informatie over Mondriaan vind je op onze website .

Is je interesse gewekt?
Voor informatie over de functie kun je contact opnemen met Abe Graham, bereikbaar op het nummer 06-47105266 of met Robin Hartkamp op het nummer 06-81881254.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (eventueel ook BIG en SKJ) te overleggen. Daarnaast zullen referenties opgevraagd worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.