Mosae Zorggroep zoekt een

Verpleegkundigen niveau 4

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Maastricht Maastricht Maastricht Maastricht Maastricht Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Wij geloven in eigen kracht & eigen regie, eigen leven.
Mosae Zorggroep gelooft in de eigen kracht van mensen, ongeacht hun leeftijd. Door de kracht van onze cliënten en de mensen om hen heen te versterken, werken we samen aan kwaliteit van leven. Zodat ouderen zich thuis voelen; in hun eigen woning of in een van onze zorglocaties. Thuis is de basis.

Ben jij iemand die graag (oudere) mensen helpt en is de cliënt met al zijn levensdomeinen het vertrekpunt in je handelen als professional? weet jij als geen ander een goede vertrouwensband op te bouwen en geeft je dat een goed gevoel? Dan zijn wij op zoek naar jou.

De zorglocaties van Mosae Zorggroep bevinden zich in het westelijke stadsdeel van Maastricht. Voor diverse locaties, teams en doelgroepen zijn we op zoek naar

Verpleegkundigen niveau 4
Uren in onderling overleg

Jij bent...
Zowel vriendelijk, enthousiast als cliëntgericht. Je staat bekend om je inlevingsvermogen, integriteit en verantwoordelijkheidsgevoel. Jouw communicatieve vaardigheden zijn uitstekend en jij luistert echt naar je cliënten en hun naasten en gaat uit van hun eigen regie. Jij weet als geen ander een sterke vertrouwensband op te bouwen met je cliënten en dat geeft je een goed gevoel. Je doel is het bevorderen van de woon- en leefsfeer. Je kunt vanzelfsprekend zelfstandig werken, maar je overlegt en werkt ook graag samen met je teamgenoten. Je hebt een flexibele instelling en weet prioriteiten goed in te schatten.

Dit ga je doen
 Als verpleegkundige ben je onderdeel van een team. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor professionele begeleiding en (medische) verzorging van onze cliënten.
 Je participeert en werkt in de leefomgeving van de cliënt en verleent cliëntvolgende zorg die aansluit op het levensritme van de cliënt.
 Binnen het team heb je een regiefunctie en ben je verantwoordelijk voor kwaliteit van zorg, de processen binnen het team en hebt een coachende rol naar teamleden. Hierbij werk je samen met de kwaliteitsverpleegkundige.
 Je voert intakegesprekken met cliënten en je bent verantwoordelijk voor het (mee) opstellen van het persoonlijke zorgleefplan van onze cliënten.
 Je geeft gedegen zorginhoudelijk advies om de kwaliteit van zorg te waarborgen.
 Als je veranderingen ziet op sociaal, fysiek en psychisch gebied, dan maak je dat bespreekbaar met je cliënt en bied je ondersteuning op dat vlak, als het nodig is bespreek je het met je team. Samen zoek je naar oplossingen.
 Je neemt deel aan het multidisciplinair en verpleegkundig overleg.
Wie zoeken wij
 Je beschikt over een MBO of HBO diploma Verpleegkunde en je bent BIG geregistreerd. Je bent bevoegd en bekwaam voor alle verpleegtechnische handelingen of bereid je hierin te scholen.
 Je beschikt over advies- en didactische vaardigheden voor het verstrekken van zorginhoudelijke adviezen.
 Creativiteit en sociale vaardigheden: je bent hulpvaardig en hebt invoelingsvermogen.
 Flexibiliteit: je werkt alle voorkomende diensten mee.
 Ben je een herintreder? Net van school? 50 plus? Zoek je een baan naast je opleiding? Of ben je nu al werkzaam in de zorg? Je bent welkom!

Wat bieden wij
 Een uitdagende functie in een dynamische omgeving waar je van grote meerwaarde kunt zijn.
 Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en werkervaring, vastgesteld volgens functiegroep FWG 45. Minimaal € 2.338,08 en maximaal € 3.153,90 per maand op basis van 36 uur per week conform de conform de CAO VVT.
 Wij bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een eindejaarsuitkering en bruto-netto uitruilmogelijkheden.
 Je kunt jezelf bij Mosae Zorggroep continue blijven ontwikkelen middels trainingen en opleidingen én krijgt kansen om door te groeien.

Nog vragen?
Heb je zorginhoudelijke vragen? Neem dan contact op met een van onze locatiemanagers:
• Patricia Adriaanse, locatiemanager Scharwyerveld en Licht en Liefde:
telefoon: 06-25065382 of per mail: patricia.adriaanse@mosaezorggroep.nl
• Chiara Thewissen, locatiemanager Campagne, Telefoon: 06-52880721 of per mail: chiara.thewissen@mosaezorggroep.nl

Enthousiast? Kom bij ons werken!
Stuur je motivatiebrief met CV naar solliciteren@mosaezorggroep.nl Vermeld dat het gaat om vacaturenummer 29. Je kunt ook het interesseformulier invullen op www.werkenbijmosae.nl.

Er is geen vaste sluitingstermijn dus we adviseren je om zo snel mogelijk te reageren voordat deze super leuke vacature is ingevuld. Als je motivatiebrief en CV aansluiten op het profiel, ontvang je een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek. Het opvragen van referenties en aanvragen verklaring omtrent gedrag (VOG) is onderdeel van de wervingsprocedure.