Laurentius Ziekenhuis zoekt een

Verpleegkundigen voor het flexbureau (19-124)

Dienstverband

28 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 4

Standplaats

Roermond

Werkvelden

Ziekenhuizen
Wie ben jij?

Als verpleegkundige binnen het Flexbureau wordt je ingezet binnen de verschillende verpleegafdelingen van ons ziekenhuis. Zo krijg je de kans op verschillende afdelingen jezelf te ontwikkelen en verleen je in teamverband, begeleidende en verzorgende werkzaamheden. Daarnaast informeer en adviseer je de patiënt en diens naasten. Je observeert, signaleert en rapporteert over de algemene toestand en bijzonderheden bij de patiënt. Je hebt een coördinerende rol in het zorgproces rondom de toegewezen patiënt. Als verpleegkundige kun je goed omgaan met hectiek en werkdruk en beschik je daarnaast over goede communicatieve vaardigheden.

Na kennismaking met de verschillende afdelingen krijg je de mogelijkheid om door te stromen naar een vaste afdeling waar je jezelf weer verder kan ontwikkelen. Het Flexbureau is daarom een mooie kans om breed kennis te maken met het vak verpleegkundige om zodoende een goede keus te kunnen maken voor je verdere loopbaan.

Jouw nieuwe werkplek

De verpleegkundige Flexbureau wordt binnen de kliniek voornamelijk ingezet op de verpleegafdelingen: Interne Geneeskunde, Oncologie, Neurologie, Chirurgie, Long Geneeskunde, Cardiologie, Orthopedie en Gynaecologie. Het zijn dynamische afdelingen waarbij kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop staan. Naast de dagelijkse werkzaamheden hebben de verpleegkundigen op de afdelingen ook hun aandachtsgebieden en is er veel oog voor scholing.

Wat vragen wij van jou?
  • Een afgeronde opleiding tot verpleegkundige en BIG geregistreerd;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen de ziekenhuiszorg;
Wat krijg je daarvoor terug?

Niet alleen onze patiënten verdienen het beste, ook jij als verpleegkundige. Daarom bieden wij een salaris ingeschaald in functiegroep 45 - volgens de cao ziekenhuizen en een contract voor de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid wordt deze voor onbepaalde tijd verlengd. Meer over onze arbeidsvoorwaarden vind je hier .

Informatie en procedure

Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Hatice Yilmaz, teamleider, telefoonnummer, 0475-382410.

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Anneke Evers, consulent Flexbureau, telefoonnummer 0475-382626.

Solliciteren kan via onderstaand formulier.