Scheyvenhof zoekt een

Verzorgende 3IG

Dienstverband

24 - 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wie zijn wij?
Scheyvenhof is een uniek en kleinschalig Woon- en Zorghuis waar alles draait om aandacht en gastvrijheid. Wat ons allemaal bijzonder maakt? Allereerst de ruime opzet van de gerenoveerde boerderij met als levendig middelpunt het restaurant, met open keuken en het prachtige, landelijke uitzicht. De boerderij is omgeven door groen waar onze bewoners onder meer kunnen genieten van de prachtige (pluk)tuin en dierenweide. Verder zorgt de naastgelegen mini-camping gedurende het seizoen voor extra gezelligheid en spontane ontmoetingen.

Wie zoeken wij?
Je bent een energieke persoonlijkheid die met hart en ziel voor de zorg heeft gekozen. Jouw enthousiasme en kwaliteiten zijn een verrijking voor je collega’s en voor ons Woon- en Zorghuis als geheel. Je staat achter het gedachtegoed dat ouderen positief gestimuleerd moeten worden om deel te nemen aan een gezond dagritme. Lekker naar buiten, creatief bezig zijn en genieten van de gezamenlijke eet momenten. Voor ieder probleem zie jij een oplossing en je glas is dus altijd halfvol. Je voelt je verantwoordelijk naar de bewoners maar ook naar je collega's. 

Wat bieden wij?
Wij vinden jouw welzijn net zo belangrijk als dat van onze bewoners. Naast een goede beloning en dito arbeidsvoorwaarden (conform de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg), kun je gebruikmaken van een fietsplan-regeling. Ook een 13de maand, vakantietoeslag en leuke borrels horen hierbij. En, we zouden het haast vergeten, je komt te werken op een locatie waar je energie van krijgt. Is jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een kennismaking op locatie.

Meer weten?
Neem gerust contact op met Miranda Princen op:
06 58 08 72 30 of stuur een email naar info@scheyvenhof.nl