Scheyvenhof zoekt een

Verzorgende 3IG binnen een hecht team

Dienstverband

24 - 28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wie zijn wij?
Scheyvenhof is een uniek Woon- en Zorghuis waar alles draait om zorg, aandacht en gastvrijheid. Wat ons allemaal bijzonder maakt? Allereerst de ruime opzet van onze gerenoveerde boerderij met als levendig middelpunt het fraaie restaurant, de open keuken en het prachtige uitzicht. De boerderij is omgeven door groen waar onze samenwerkers (zo noemen we onze collega's) en bewoners kunnen genieten van de prachtige (pluk)tuin en dierenweide. Verder zorgt de naastgelegen mini-camping gedurende het seizoen voor extra gezelligheid en spontane ontmoetingen.

Wie zoeken wij?
Je bent een energieke persoonlijkheid die met hart en ziel voor de zorg heeft gekozen. Jouw enthousiasme en kwaliteiten zijn een verrijking voor je collega’s, onze bewoners en voor ons Woon- en Zorghuis als geheel. 

Wat bieden wij?
In deze functie verdien je bij ons maximaal: 2.692,76 euro. Wij vinden jouw welzijn net zo belangrijk als dat van onze bewoners. Naast een goede beloning en dito arbeidsvoorwaarden (conform de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg), kun je gebruikmaken van een fietsplan-regeling. En, we zouden het haast vergeten, je komt te werken op een locatie waar je energie van krijgt. Je gaat deel uitmaken van een hecht team waar een fijne onderlinge sfeer heerst. Is jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een kennismaking op locatie. 

Meer weten?
Neem gerust contact op met Miranda Princen en stuur direct je CV naar info@scheyvenhof.nl