Scheyvenhof zoekt een

Verzorgende 3IG binnen een hecht team

Dienstverband

18 - 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Wie zijn wij?
Scheyvenhof is een uniek Woon- en Zorghuis waar alles draait om aandacht en gastvrijheid. Wat ons allemaal bijzonder maakt? Allereerst de ruime opzet van de gerenoveerde boerderij met als levendig middelpunt; het restaurant, de open keuken en het prachtige uitzicht. De boerderij is omgeven door groen. Hier genieten onze Samenwerkers (zo noemen we onze collega's) samen met de bewoners van de prachtige (pluk)tuin en dierenweide. Verder zorgt de naastgelegen mini-camping gedurende het seizoen voor extra gezelligheid en spontane ontmoetingen.

Wie zoeken wij?
Je bent een energieke persoonlijkheid die met hart en ziel voor de zorg heeft gekozen. Jouw enthousiasme en kwaliteiten zijn een verrijking voor je collega’s, onze bewoners en voor ons Woon- en Zorghuis als geheel. Je bent behulpzaam, flexibel en je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat bieden wij?
In deze functie verdien je bij ons maximaal: 2.692,76 euro. Wij vinden jouw welzijn net zo belangrijk als dat van onze bewoners. Daarom ontvang je bij ons een goede beloning en dito arbeidsvoorwaarden, zoals een 13de maand en vakantietoeslag (conform de cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg), ook kun je gebruikmaken van een fietsplan-regeling. En, we zouden het haast vergeten, je komt te werken op een locatie waar je energie van krijgt. Je gaat deel uitmaken van een hecht en vast team waar een fijne onderlinge sfeer heerst. Is jouw interesse gewekt? Maak dan een afspraak voor een kennismaking op locatie. 

Meer weten?
Neem gerust contact op met Miranda Princen door direct je CV te mailen naar info@scheyvenhof.nl