Scheyvenhof zoekt een

Verzorgende 3IG unieke werkplek!

Dienstverband

18 a 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

Zoek jij een werkbooster? Hoe dan? Meer voldoening? Ruimte voor eigen inbreng? Persoonlijke ontwikkeling? Een thuisgevoel op het werk? lekkere koffie? Ik ben benieuwd! Kom met ons kennismaken, en vertel ons meer over jouw wensen in de zorg.

Wie zijn wij?

Woon- en Zorghuis Scheyvenhof, is een landelijk gelegen, gerenoveerde boerderij te Heythuysen. Wij beschikken over; 20 appartementen met daarbij een kleinschalige woonvoorziening voor ouderen met een zorgbehoefte. Team Scheyvenhof biedt 24-uurs zorg aan 32 hulpbehoevende bewoners. Het restaurant biedt vanuit de grote glazen puien, een prachtig uitzicht over de tuin met dierenweide, wandelpaadjes, moestuin, mini- camping en nog veel meer moois! 

Team Scheyvenhof bestaat uit hospitality, house-keeping en zorg Samenwerkers. Wij noemen onze collega's Samenwerkers omdat we elkaar allemaal ondersteunen. Samen maken we van iedere dag een mooie dag, met mooie geluksmomentjes voor de bewoners en je collega's.

Geen dag is hetzelfde. Wij hebben een diverse mix van bewoners die soms kampen met dementie maar ook fysieke aandoeningen kunnen hebben of juist nog nauwlijks zorg nodig hebben. Wij horen van families en andere bezoekers iedere keer weer, dat er zo’n fijne huiselijke sfeer heerst. Geen instellings-gevoel dus. Hier werk je dan ook in een kleinschalige en persoonlijke setting. Je kent hier 'de mensen' in plaats van de bewoners. ‘Aandacht maakt alles mooier’ is onderdeel van onze visie. Verder houden wij van actief en buiten zijn. Maar vooral ook van genieten en lekker eten! Van live-muziek tot wafels bakken, picknicken met de huifkar, op de koffie bij onze eigen naastgelegen camping en nog zoveel meer! 

Ook werken wij samen met een vaste kern aan multidisciplinaire professionals. Denk aan een yoga instructrice, fysio’s, massage therapeute, medisch pedicure, huisarts etc. Zo bieden we iedereen de persoonlijke aandacht die hij of zij verdient. Bovendien kun je je als professional dus focussen op hetgeen waar jij goed in bent. Niet alleen wonen maar dus ook werken met plezier!

Tijdens de jaarlijkse familiegesprekken ontvangen wij zeer positieve feedback van de familieleden van onze bewoners. De familieleden zijn enorm dankbaar en vinden het heel fijn om op bezoek te komen. Wij horen van familie iedere keer weer, dat er zo’n fijne huiselijke sfeer heerst. Geen instellings-gevoel dus! Hier werk je dan ook in een kleinschalige en persoonlijke setting. De komende periode gaan wij ons extra focussen op het werkgeluk van onze Samenwerkers. Wij bieden niet alleen onze bewoners maar OOK onze Samenwerkers ‘Uitzicht op iets moois’, iedere dag opnieuw.

Wie zoeken wij?
Je bent een energieke persoonlijkheid die van mensen houdt. Jouw enthousiasme en kwaliteiten zijn een verrijking voor je collega’s en onze bewoners. Je houdt net als wij van persoonlijke aandacht en bent oplossingsgericht. Je hebt de opleiding voor Verzorgende IG afgerond. Verder spreek je voldoende Nederlands. Ervaring is geen vereiste.

Wat bieden wij?

Wij vinden jouw welzijn net zo belangrijk als dat van onze bewoners. Bij ons zijn een marktconform salaris en dito arbeidsvoorwaarden zoals een 13de maand en vakantietoeslag (conform de CAO VVT Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg) vanzelfsprekend. Indien de situatie het toelaat organiseren wij jaarlijks, meerdere leuke initiatieven voor het hele team! Is jouw interesse gewekt? Met eigen ogen alvast je nieuwe werkplek bekijken? Open dan hier de vacature en bekijk daar onze video's: https://www.scheyvenhof.nl/vacatures/verzorgende-3ig

Is jouw glas altijd halfvol, werk je gestructureerd en met een glimlach? Heb je jouw opleiding verzorgende IG afgerond? Mail dan je CV en motivatie voor 1 november 2022 naar Miranda Princen: mirandaprincen@scheyvenhof.nl
Tel. 06 58 08 72 30
www.scheyvenhof.nl