Scheyvenhof zoekt een

Verzorgenden 3IG vaste avonddiensten

Dienstverband

uren in overleg tussen 15.00 en 23.00 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heythuysen

Werkvelden

Ouderenzorg

VACATURE: Verzorgende 3IG, avonddienst. Werktijden liggen tussen 15.00 en 23.00 uur.

Zoek jij een werkbooster? Hoe dan? Meer voldoening? Ruimte voor eigen inbreng? Persoonlijke ontwikkeling? Een thuisgevoel op het werk? lekkere koffie? Ik ben benieuwd! Kom met ons kennismaken, en vertel ons meer.

Wie zijn wij?
Woon- en Zorghuis Scheyvenhof, een landelijk gelegen, gerenoveerde boerderij te Heythuysen, beschikt over; 20 appartementen en een kleinschalige woonvoorziening, geschikt voor 7 personen met intensievere zorgvragen. Ook is er een prachtige tuin en nog veel meer moois! Ons zorgteam biedt 24-uurs zorg aan zo'n 31 hulpbehoevende bewoners. Team Scheyvenhof bestaat uit hospitality, house-keeping en zorg Samenwerkers. Samen ondersteun je elkaar om een fijne dag te creëren voor de bewoners en je collega's.

Geen dag hetzelfde
Wij hebben een diverse mix van bewoners die soms kampen met dementie maar ook fysieke aandoeningen kunnen hebben of juist nog helemaal geen zorg nodig hebben.
Wij horen van bezoekers iedere keer weer, dat er zo’n fijne huiselijke sfeer heerst. Geen instellings-gevoel dus. Hier werk je dan ook in een kleinschalige en persoonlijke setting. Je kent hier 'de mensen' in plaats van de bewoners. ‘Aandacht maakt alles mooier’ is onderdeel van onze visie. Verder houden wij van actief en buiten zijn. Maar vooral ook van genieten! Van live-muziek tot wafels bakken, picknicken met de huifkar, op de koffie bij onze eigen naastgelegen camping en nog zoveel meer!

Ook werken wij samen met een vaste kern aan multidisciplinaire professionals. Denk aan een yoga instructrice, fysio’s, massage therapeute, medisch pedicure, huisarts etc.

Interesse?
Wij bieden onze bewoners én Samenwerkers ‘Uitzicht op iets moois’, iedere dag opnieuw. Is jouw glas halfvol, werk je gestructureerd en heb je een vleugje humor? Heb jij jouw opleiding tot Verzorgende 3IG afgerond? Stuur dan je CV en motivatie naar mij; mirandaprincen@scheyvenhof.nl

Wie weet tot snel!
Groetjes Miranda Princen
Zorgmanager Woon- en Zorghuis Scheyvenhof