LEVANTOgroep zoekt een

Verzorgende locatie Vroenhof, Kerkrade

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Sittard Heerlen

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg

Iets kunnen betekenen voor kwetsbare mensen met psychiatrische of psychosociale problemen. Zodat zij weer van het leven kunnen genieten. In balans kunnen komen. Samen met jou maken wij ons sterk voor een leven in balans. In een organisatie waar je de ruimte krijgt om te groeien; als cliënt én als medewerker.

LEVANTOgroep biedt ondersteuning op gebied van geestelijke gezondheid en maatschappelijke opvang in Zuid- en Midden-Limburg. Zodat cliënten het heft weer in eigen hand kunnen nemen en vol zelfvertrouwen deel uit kunnen maken van de samenleving. Zoveel mogelijk op eigen kracht.

Wil je jouw vakkundigheid en talenten benutten bij een organisatie met een maatschappelijke verantwoordelijkheid in een vaak veranderend speelveld? Voor jou is dat geen probleem, want je staat open voor verandering. Nieuwe informatie en ideeën neem je snel in je op, om deze vervolgens toe te passen in je werk, met oog voor detail en nauwkeurigheid.

Functiekenmerken
De verzorgende verricht bij de cliënt verzorgende en licht verplegende handelingen ter ondersteuning van het genezingsproces. Er wordt gewerkt vanuit een methodiek die uitgaat van de eigen kracht van de cliënt.

Waar ga jij mee aan de slag?
Is verantwoordelijk voor verzorgende en verplegende werkzaamheden.
Begeleidt, assisteert en stimuleert cliënten bij ADL- en HDL- activiteiten.
Vervult een signaleringsfunctie ten aanzien van veranderingen in de lichamelijke toestand van de cliënt en het gedrag en leefmilieu.

Wat hebben wij van jou nodig?
Je beschikt over een relevante afgeronde beroepsopleiding (minimaal MBO-niveau 3, bijv. verzorgende of verzorgende IG).
Je hebt affiniteit met de ouder wordende cliënt en de psychiatrische doelgroep.
Naast integriteit zijn zowel een klantgerichte als oplettende werkhouding voor jou vanzelfsprekend.
Je hebt het vermogen om te gaan met weerstanden bij de verzorging en ondersteuning van cliënten in ADL/HDL activiteiten.
Je bent in staat de werkzaamheden zelfstandig en efficiënt te plannen, tevens heb je een goede automatiseringskennis.

Wat bied LEVANTOgroep jou?
Naast salaris volgens cao Social Work schaal 5 (minimaal € 1.933 en maximaal € 2.754 o.b.v. 36 uur), ontvang je een eindejaarsuitkering, een vergoeding voor woon-werkverkeer, een goede pensioenregeling en een collectieve ziektekostenregeling. Daarnaast kan je gebruik maken van een preventief budget om in te zetten voor je eigen vitaliteit.

Jouw ontwikkeling staat bij LEVANTOgroep centraal. Zo start je je carrière bij LEVANTOgroep met een 6-daags introductieprogramma en heb je tijdens je loopbaan veel keuze uit verschillende trainingen.

Solliciteren kan via onderstaande link: https://levantogroep.onlinevacatures.nl/vacature/solliciteren/128688

Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met de afdeling HR, tel.nr.: 088-7077600.

Informatie over de organisatie, bekijk onze website; www.levantogroep.nl