De Beyart zoekt een

Verzorgende

Dienstverband

28-32 uur of in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij een aanpakker die het leuk vindt in een team te werken maar die ook eigen verantwoordelijkheid kan nemen? Dan hebben wij een leuke baan voor jou! Voor de afdeling verzorging en de afdeling VPU (gesloten afdeling - psychogeriatrie) hebben we vacatures voor Verzorgenden IG . De omvang van het dienstverband wordt in onderling overleg bepaald en bedraagt minimaal 20 tot maximaal 28-32 uur per week. Als verzorgende voer je verplegende en verzorgende handelingen en huishoudelijke werkzaamheden uit en begeleid en ondersteun je de bewoners bij het verrichten van ADL-functies. Je biedt psychische en sociale zorg aan bewoners binnen de afdeling.

Op de afdeling verzorging wonen 60 bewoners, een deel met beginnende pg-problematiek. Overdag verblijft een aantal bewoners op de huiskamer van de afdeling (Het Trefpunt). Op de verpleegunit (psychogeriatrie) wonen 41 bewoners, verdeeld over twee gesloten afdelingen. Hier wordt de zorg deels geboden in de huiskamers van de afdeling. Door de diversiteit in bewoners, er wonen broeders, zusters en leken, zijn de contacten steeds anders en afwisselend. Er wordt in de Beyart gewerkt in wisselende diensten waarbij een aantal nachtdiensten per maand zijn opgenomen.

Wij vragen: Diploma verzorgende IG, niveau 3, of hiermee vergelijkbaar. Met een diploma verzorgende verzorgende, niveau 3, kun je ook reageren, mits je de bereidheid hebt om gerichte scholing te volgen gericht op het medisch technisch handelen. Verder voor beide functies: Kennis van ouderenzorg en psychogeriatrie. Sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met ouderen en familie. Affiniteit met onze doelgroep. Bereidheid te werken in een wisselend rooster, waarin ook enkele nachtdiensten zijn opgenomen. In staat zijn om zelfstandig en in teamverband te kunnen werken. We bieden een afwisselende baan en een organisatie waarin medewerkers en bewoners betrokken zijn bij elkaar.

We passen de CAO VVT toe. Verzorgende IG wordt ingeschaald in schaal 35. Wij bieden een overeenkomst aan voor de duur van één jaar met uitzicht op een vaste baan. Heb je interesse? We zien je sollicitatie graag tegemoet. We bieden tijdens onze sollicitatieprocedure de mogelijkheid om een dagje mee te lopen op een van de afdelingen.