Zuyderland zoekt een

Verzorgende C/IG afdeling Bosserhoaf in De Egthe te Echt

Dienstverband

8-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Is somatiek jouw expertisegebied en wil jij als Verzorgende C of verzorgende IG het verschil maken voor onze bewoners?

Lees dan snel onze vacature en reageer! We verwelkomen je graag binnen ons dynamische team!

Welkom in het team

Voor onze somatiekafdeling Bosserhoaf in zorgcentrum de Egthe (Echt) zijn we momenteel op zoek naar een enthousiaste Verzorgenden C en verzorgende IG. Onze afdeling beschikt over 26 bedden. Bosserhoaf heeft alles in huis om jou een uitdagende, dynamische en bovenal fijne, nieuwe werkplek te bieden waar jij je optimaal kunt ontwikkelen!

Jouw nieuwe baan

 • Als Verzorgende C (Individuele Zorgverlening) help je de cliënt het maximale uit het leven te halen: door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn. Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie. Daarnaast signaleer je veranderingen, je rapporteert deze en zet de juiste acties uit.
 • Als Verzorgende IG help je bij de persoonlijke verzorging van bewoners die zelfstandig wonen, maar wel behoefte hebben aan zorg en ondersteuning. De zorg is afgestemd op de persoonlijke situatie van de bewoner. Je helpt o.a. bij medicijngebruik, wondverzorging en toedienen van injecties. Verder coördineer en evalueer je de zorg en ben je in staat om zelfstandig op een afdeling aan de slag te gaan.

Wat neem je mee?

Om in deze functie aan de slag te kunnen gaan, dien je in het bezit te zijn van het diploma Verzorgende C (Individuele Zorgverlening) of IG.

Wie je verder bent, wat je kan en wat je wilt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek!

Wat krijg je ervoor terug?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een werkweek waarbij het exact aantal contracturen in overleg wordt bepaald. Een vaste vrije dag is bespreekbaar. Verder word je ingezet in wisselende diensten.
 • Als Verzorgende C word je ingeschaald in FWG30 (minimaal €2.279 bruto per maand en maximaal €3.122 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Als Verzorgende IG word je ingeschaald in functiegroep 35 (minstens 2.279 en maximum 3.276 euro bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Een aantrekkelijke vakantietoeslag (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%) en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Ziekenhuizen.

Wat bieden wij jou nog meer?

 • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW).
 • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen via Centraal Beheer/AON.
 • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Loyalis).
 • Naar keuze deelname aan de personeelsvereniging met onder andere kortingen op concerten, vakanties en interessante workshops/cursussen.
 • Tal van carrière en ontwikkelingsmogelijkheden binnen onze brede organisatie en gratis initiatieven voor Zuyderland medewerkers zoals loopbaanadvies en andere leuke activiteiten.

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer op deze vacature’. Voor informatie kun je contact opnemen met Caroline Dinnissen-Vernie, Unitmanager, via c.vernie@zuyderland.nl.

Meer weten? 

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd.

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.