Zuyderland zoekt een

Verzorgende C/IG flexpool Zuyderland Zorgcentra

Dienstverband

Uren in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Pey-Echt Born Geleen Geleen Sittard Echt Sittard Geleen Sittard Geleen Susteren Sittard Geleen Susteren Beek Stein Geleen

Werkvelden

Ouderenzorg

De regie over je eigen rooster, dat is een belangrijk voordeel van werken als Verzorgende C of IG binnen de Flexpool van Zuyderland Zorgcentra. Afhankelijk van je voorkeur, verleen je zorg op locatie van een of meerdere van onze Zorgcentra in de regio Geleen tot Echt. Daarnaast zijn zowel flexibele uren als vaste contracturen per week mogelijk.

Wat ga je doen?
Als vakkundige Verzorgende C of IG in de Flexpool heb je de regie over je eigen rooster en geef je je eigen voorkeur aan ten aanzien van arbeidsduur, werklocatie, diensten en werkdagen. De locaties van onze Zorgcentra bevinden zich in de regio Geleen tot Echt. Afhankelijk van jouw interesses bied je (wisselend) Thuiszorg, Extramurale Zorg, verzorgingshuiszorg en/of verpleeghuiszorg. Hierbij is het mogelijk om zowel voor een korte alsook (middel)lange periode, tot enkele maanden, te worden ingezet op één afdeling/locatie.

 • Je helpt de cliënt het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van de cliënt.
 • Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie.
 • Je signaleert veranderingen, rapporteert en zet de juiste acties uit.
 • Je stelt de cliënt centraal. Hierin ga je afstemmings- en oplossingsgericht te werk. Samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.
 • In het team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundige Verzorgende IG of C en beschikt over een relevant diploma op niveau 3, 3- of gelijkwaardig (bijvoorbeeld ziekenverzorgende, MDGO-VP of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma).
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
 • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.
 • Het is essentieel dat je beschikt over een goed aanpassingsvermogen en je kunt goed samenwerken.

Wat bieden wij?

 • Een tijdelijk dienstverband, dat bij gebleken geschiktheid kan overgaan in een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • De arbeidsduur is in overleg bespreekbaar, we vinden het belangrijk dat werk en privé goed gecombineerd kunnen worden. Zowel vaste uren per week als uren op jaarbasis zijn mogelijk. Ook voorkeuren ten aanzien van werkdagen en diensten worden hierin meegenomen.
 • Er is vacatureruimte voor meerdere kandidaten.
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
 • Het salaris is conform FWG 30 voor verzorgende C en FWG 35 voor verzorgende IG.
 • Binnen onze organisatie zijn er voldoende mogelijkheden om je te ontwikkelen, zoals: verkorte opleiding tot verzorgende IG niveau 3; verpleegkundige niveau 4; werkbegeleiderscursus; palliatieve training; klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties); verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo). 

Interesse?
Voor informatie kun je contact opnemen met mevrouw J. Oostdam, unitmanager, via mail-adres j.oostdam@zuyderland.nl of telefoonnummer 06-12408357.

Aanvullende informatie
Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.
Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.