Land van Horne zoekt een

Verzorgende C - kies jouw locatie, uren en doelgroep!

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Weert

Werkvelden

Ouderenzorg

Solliciteer nu bij ons voor vacatures van verzorgende C, algemeen of met affiniteit voor psychogeriatrische zorg, revalidatie, somatiek, Huntington of wijk. Vul het keuzemenu in!

Wie we zoeken
Begrijp jij wat onze cliënten nodig hebben? Ben jij goed in samenwerken? Stel jij prioriteiten? Durf jij collega's een zorgvoorstel te doen? Weet jij bij onverwachte momenten de juiste dingen te zeggen? Dan ben jij die Verzorgende C waar wij naar op zoek zijn!

Wat wij vragen
Het klinkt niet origineel, maar toch: wij zoeken enthousiaste collega's die in bezit zijn van het diploma Verzorgende C. Jij bent iemand die graag klaar staat voor anderen. Zo help je bij het douchen en aankleden, het aanreiken van medicatie, steunkousen aantrekken of het druppelen van ogen. Naast verzorgen en begeleiden van cliënten met een midden complexiteit aan zorg, verwachten we ook van jou dat je meedenkt in situaties. Niet alleen de cliënt steunt op jou. Nee, ook de collega's hebben jou nodig. Jij ziet of de zorgbehoefte van jouw cliënt veranderd is. Jouw bevindingen bespreek je met collega's. Zo bundel je elkaars krachten en dat maakt dat jullie team de zorg naar een hoger niveau tillen. Wij vragen de bereidheid om wisselende diensten te werken (7 dagen per week).

Wat wij je bieden
Naast leuke collega's en waardevol werk, krijg je ook een mooie beloning. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 30. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Je werkt natuurlijk in een team, maar je hebt ook tijd en ruimte om jezelf te ontwikkelen. Land van Horne biedt een breed scholingsaanbod. Vertel ons hoe je ideale werkweek eruit ziet en wij kijken samen wat de mogelijkheden zijn.

Welk menu spreekt jou aan?
Ben jij enthousiast geworden? Gelukkig! Je kunt via de button 'Solliciteer direct' je cv en motivatiebrief uploaden. Bij ons solliciteer je op deze functie à la carte. Dit betekent dat je kunt kiezen uit het uitgebreide menu aan vacatures dat wij aanbieden. Zo kun je aangeven in welke regio je wilt werken, hoeveel uur en bij welke groep cliënten. Wil jij intra- of extramuraal aan de slag? En heb jij ambities op het gebied van de psychogeriatrische zorg, somatische zorg of revalidatiezorg? Misschien wil je wel aan de slag bij ons Huntington-team? Of spreekt het zelfstandig werken binnen de thuiszorg je meer aan? Dit kun je aangeven op het digitale sollicitatieformulier. Hierin zijn verschillende keuzemogelijkheden vermeld. Onze recruiters nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Bij twijfel!
Twijfel je nog? Misschien kunnen onze recruiters je twijfels wegnemen. Zij kunnen je in elk geval meer vertellen over werken bij Land van Horne. De afdeling recruitment is dagelijks bereikbaar tussen 8.30 uur en 16.30 uur per e-mail: werkenbij@landvanhorne.nl of via telefoonnummer: 088 - 987 88 88.