Zuyderland zoekt een

Verzorgende C somatiek kleinschalig wonen (Echt)

Dienstverband

32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Echt

Werkvelden

Ouderenzorg

Voor onze afdeling Bosserhoaf in zorgcentrum de Egthe zijn we op zoek naar een enthousiaste Verzorgende C die toe is aan een nieuwe uitdaging en het verschil wil maken voor onze bewoners.

Bosserhoaf is een somatiekafdeling die alles in huis heeft om jou een uitdagende, dynamische en bovenal fijne, nieuwe werkplek te bieden waar jij je optimaal kunt ontwikkelen!

We gaan kleinschalig te werk op deze afdeling. Samen met een 20-tal collega’s ben je verantwoordelijk voor 15 cliënten. Binnen het team zijn verschillende zorgprofessionals werkzaam (IG’ers, Verpleegkundigen, Verzorgenden C, Afdelingsassistenten). Dankzij een goede onderlinge communicatie en roosterplanning zorgen jullie voor aandacht en rust voor onze cliënten en hun families.

Wat ga je doen?

 • Je helpt de cliënt het maximale uit het leven te halen. Door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn van de cliënt.
 • Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie.
 • Je signaleert veranderingen, rapporteert en zet de juiste acties uit.
 • Je maakt onderdeel uit van een super team waar de cliënt centraal staat. In het team en als individu ben je in staat om te improviseren, weet jij jouw grenzen te bewaken en lever je een positieve bijdrage om de gestelde (team)resultaten te behalen.
 • Je stelt de cliënt centraal. Hierin ga je afstemmings- en oplossingsgericht te werk. Samen met je team lever je excellente zorg- en dienstverlening op basis van heldere doelen en kaders.

Wie ben jij?

 • Je bent een vakkundig gediplomeerd verzorgende C.
 • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
 • Je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
 • Je bent ondernemend en denkt in mogelijkheden.
 • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.
 • Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken.

Wat bieden wij?

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
 • Een dienstverband voor 32 uur per week, uren zijn bespreekbaar. Er wordt gewerkt in flexibele diensten.
 • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen voor een verzorgende C in FWG 30 (minimaal €2.028,- bruto per maand en maximaal €2.831,- bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied (bijvoorbeeld omgaan met familiekwesties), verdieping in verschillende aandachtsgebieden (bijvoorbeeld mondzorg, HKM, ergo, Arbo) of de mogelijkheid om symposia te bezoeken.

Interesse?

Voor informatie kun je contact opnemen met Caroline Dinissen-Vernie, Unitmanager, tijdens kantoortijden via whatsapp of telefoon op 06-10460687.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en sociale netwerken kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.