Zuyderland zoekt een

Verzorgende C Thuiszorg

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 2

Standplaats

Sittard

Werkvelden

Thuiszorg

Wil jij graag iets betekenen voor anderen in hun eigen leefomgeving? Werk je graag zelfstandig en krijg je energie van het verzorgen en begeleiden van cliënten? Ga dan snel aan de slag als verzorgende C in één van onze teams in de regio's Beek-Stein, Sittard, Geleen-Schinnen of Born- Susteren.


Dag in, dag uit ben jij diegene die achter de voordeur het verschil gaat maken voor onze cliënten door te voldoen aan hun wensen en behoeften en net dat beetje extra te geven door te signaleren wat zij nog extra nodig hebben aan begeleiding en/of verzorging.


Zuyderland Thuiszorg; zorg, verpleging en begeleiding achter de voordeur

Met een kleine 640 medewerkers is Zuyderland Thuiszorg een grote speler in de Westelijke Mijnstreek. Ruim 3700 cliënten ontvangen zorg, verpleging én begeleiding "achter de voordeur". Daartoe hebben we 33 reguliere wijkteams die verpleging en verzorging vanuit de ZorgVerzekeringsWet en Wet Langdurige Zorg bieden, dichtbij de cliënt en aangestuurd door een wijkverpleegkundige. Bovenregionaal functioneren het Transmuraal Thuiszorg Team, gericht op specialistische verpleging na ziekenhuisopname of in palliatieve fase, en het Team Nachtzorg, met structurele én ambulante zorg in de nacht. Als laatste bieden we ook Gespecialiseerde Thuis Begeleiding (GTB) aan individuen en gezinnen die tijdelijk dan wel voor langere tijd de grip op het leven kwijt zijn en hierbij ondersteuning nodig hebben. Vooralsnog organiseren we dit vanuit drie gespecialiseerde teams, te weten Psychogeriatrie, Psychiatrie en Multiproblem Jeugd.

Wat ga je doen als Verzorgende C?

• Je ondersteunt de cliënten in alle fasen van hun leven;
• Cliënten verzorgen en begeleiden is een van jouw belangrijkste taken;
• Het daarbij behouden van de zelfstandigheid en het stimuleren van de zelfredzaamheid van de cliënt;
• Schakelen met familie, dokter of andere hulpverleners in bijzondere situaties om te kunnen voldoen aan desbetreffende zorgvraag;
• Jij signaleert verandering in de situatie van jouw client en speelt dit door naar jouw wijkverpleegkundige.

Wat vragen wij?

• Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende C (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd diploma;
• Klantgerichtheid, oplettendheid en goed kunnen luisteren zijn eigenschappen die je zeker bezit;
• Je vindt het een uitdaging zelfstandig te werken en veranderingen bij de cliënt vroegtijdig te signaleren;
• Je bent flexibel inzetbaar;
• Je hebt eigen vervoer: bij voorkeur een scooter of auto. Beschik je alleen over een fiets? Dan kijken wij samen graag naar de mogelijkheden.

Wat bieden wij jou?

• Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
• De arbeidsvoorwaarden zijn conform FWG 30 CAO VVT (min €2.285,77 max €3.013,60 o.b.v. 36 uur);
• Een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33%;
• Een parttime functie (max. 32 uur) waar we samen in overleg jouw uren en werkdagen gaan bepalen;
• De mogelijkheid om deel te nemen aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden.

Ruimte voor ontwikkeling

Binnen Zuyderland Thuiszorg stimuleren wij groei en ontwikkeling van onze medewerkers. Wij bieden diverse cursussen en opleidingstrajecten aan. Bij goed functioneren als Verzorgende C is er een mogelijkheid om BBL- opleiding Verzorgende IG te volgen.

Solliciteer!

Ben je geïnteresseerd? Is jouw 'zorg-hart' sneller gaan kloppen? Solliciteer dan snel!
Wil je liever eerst een keer meelopen of een orienterend gesprek om de mogelijkheden te bespreken? Ook dat is zeer zeker mogelijk.
Neem dan even per mail contact op via vacature@zuyderlandthuiszorg.nl.

Aandraagbonus

Ben jij zelf al werkzaam binnen Zuyderland Thuiszorg en ken of weet jij een Verzorgende C? Draag hem of haar dan gerust aan zodat jij als medewerker in aanmerking kan komen voor een aandraagbonus van 500 euro bruto! Neem gerust contact op met HR over de voorwaarden. Dit kan via 06-13605648.

Aanvullende informatie


Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland Thuiszorg wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal dit tijdens het arbeidsvoorwaardengesprek besproken worden.