Zuyderland zoekt een

Verzorgende C Zorgcentra (diverse locaties Zuid- en Midden-Limburg)

Dienstverband

nog overeen te komen

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Pey-Echt Born Sittard Echt Sittard Geleen Sittard Sittard Susteren Beek Stein

Werkvelden

Ziekenhuizen

Zorg jij met plezier voor cliënten en sta je achter onze missie ‘’De beste zorg, zo thuis mogelijk’’?

Neem dan telefonisch contact met ons op en samen vinden we de baan die het best bij je past op basis van jouw beschikbaarheden en voorkeuren!

Zuyderland is de grootste werkgever van Limburg en heeft voor jou als zorgprofessional de meest diverse doorgroeimogelijkheden op verschillende (nieuwbouw)locaties in Zuid-Limburg en Midden-Limburg. Zuyderland biedt ‘’De zorg van je leven’’ in elke levensfase: vooruitstrevende geboortezorg in ons topklinisch ziekenhuis, geestelijke gezondheidszorg en revalidatie, ouderenzorg binnen onze thuishulp, thuiszorg en zorgcentra en in de laatste levensfase, onze twee hospices.

Als medewerker kan je bovendien gebruik maken van opleidingsmogelijkheden, loopbaancoaching en ons ‘’Jij doet ertoe’’-programma boordevol leuke activiteiten rond gezondheid, ontspanning en leiderschap.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende C help je de cliënt het maximale uit het leven te halen: door de dagelijkse zorg draag je bij aan het lichamelijk en geestelijk welzijn. Je verricht verzorging en begeleiding bij de cliënten op basis van het zorgleefplan en assisteert bij het verstrekken van medicatie. Daarnaast signaleer je veranderingen, rapporteert deze en zet de juiste acties uit.

Als Verzorgende C binnen Zuyderland Zorgcentra heb je heel wat keuzeopties:

  • Locaties: Sittard, Geleen, Beek, Born, Stein en Echt-Susteren
  • Specialisaties: verzorgingshuiszorg, psychogeriatrie (PG en PG-plus), somatiek, revalidatie- en herstelzorg, palliatieve zorg/hospice
  • Woonvormen: reguliere/grootschalige afdelingen, kleinschalig wonen (KSW),extramurale zorg

Wie ben jij?

Om in deze functie aan de slag te kunnen gaan, dien je in het bezit te zijn van het diploma Verzorgende C of een gelijkwaardig (buitenlands) diploma.

Wie je verder bent, wat je kan en wat je wilt? Dat bespreken we tijdens een persoonlijk gesprek!

Wat bieden wij?

  • Contract voor onbepaalde tijd, aantal uren en voorkeuren zijn bespreekbaar (vb. vaste vrije dag)
  • Als Verzorgende C word je ingeschaald in FWG30 CAO Ziekenhuizen (€2.028-€2.831 bruto per maand op basis van 36 uur per week) plus onregelmatigheidstoeslagen.
  • 144 verlof- en 57 PLB-uren per jaar bij 36 uur per week, reiskostenvergoeding, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioen
  • Talrijke kortingen (collectieve zorgverzekering, sportabonnement, bekende merken), ontspannende stoelmassages, leuke teamuitjes, interessante workshops en nog veel meer voordelen!

Interesse?

Solliciteren kan via de oranje knop links bovenaan ‘’Solliciteer op deze functie’’.

Graag eerst meer informatie? Dat is mogelijk! Neem gerust contact op met onze Recruiter Nathalie Herben:

Onze overige vacatures kan je vinden via www.werkenbijzuyderland.nl. Hier kan je een open sollicitatie sturen of een job alert aanmaken om op de hoogte te blijven van passende vacatures.

Sollicitatieproces

Na ontvangst van je sollicitatie contacteert onze Recruiter je voor een telefonische kennismaking om te bepalen welk team het best bij je past. Tijdens een persoonlijk gesprek vertelt je toekomstige leidinggevende je meer over de afdeling. Bij een positieve indruk langs beide kanten plannen we een meeloopmoment zodat je zelf kan kennismaken met je nieuwe collega’s, cliënten en werkomgeving. Tot slot volgt er een arbeidsvoorwaardengesprek zodat je helemaal klaar bent voor je nieuwe baan!

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.
Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment voorrangskandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne en/of externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.