PavoZorg zoekt een

Verzorgende IG (evt. met EVV-taken)

Dienstverband

Bespreekbaar, minimaal 16 - maximaal 24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG

Hartverwarmend thuisvoelen bij PavoZorg

Ieder mens heeft een eigen levensverhaal en sociaal leven. Rondom deze wensen regelen wij professionele zorg. Bij PavoZorg denken we in mogelijkheden, bewegen we mee met de beleving van onze bewoners en omarmen we de ouderdom in al zijn facetten. Pavo staat voor 'Persoonlijke aandacht voor ouderen'. 

In onze knusse kleinschalige woongemeenschap is er volop ruimte voor persoonlijke aandacht en (groeps)activiteiten. PavoZorg ondersteunt het behouden van zelfredzaamheid, biedt perspectief en geeft de levensavond extra glans. Bij ons voelen de bewoners zich geborgen.

Jij bent, samen met collega’s, een belangrijke schakel tussen de bewoner en familie enerzijds en de organisatie anderzijds. Je hebt een coördinerende en signalerende rol en stelt samen met de bewoner/familie een zorg/leefplan op dat past binnen de mogelijkheden van de bewoner, of begeleidt je collega’s hierbij. Dit multidisciplinair samengesteld zorg/leefplan is de basis voor continuïteit van zorg en dienstverlening.

Je bent veranderingsbereid, kan mensen makkelijk mee krijgen en motiveren, je bent betrouwbaar en makkelijk benaderbaar voor zowel collega’s, bewoners, familie en externe stakeholders zoals bijvoorbeeld de huisarts. Je kunt zowel zelfstandig als in multidisciplinair teamverband werken, waarbij je de vraag van de bewoner als uitgangspunt neemt. Je beschikt over de competenties cliënt -, resultaat -, mens- en relatiegerichtheid en proactief werken.

Wie ben jij?
- Je hebt een diploma verzorgende 3-IG;
- Je hebt affiniteit met de geriatrische doelgroep;
- Je bent betrouwbaar voor de bewoners, hun familie, externe partners en voor je collega’s;
- Je kunt zowel zelfstandig als in een multidisciplinair teamverband werken, waarbij je de vraag van de bewoner als uitgangspunt neemt;
- Jij bent proactief, bent resultaatgericht zonder de mens uit het oog te verliezen.

Dit bieden wij:
- Werken in een bevlogen en informeel team van professionals;
- Een werkplek in een historisch pand;
- Een passend salaris conform de cao VVT, afhankelijk van opleiding en ervaring.
- Mogelijkheden om jezelf te ontplooien binnen onze organisatie;
- Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een regeling voor het aanschaffen van een fiets, laptop, tablet of telefoon;