Sevagram zoekt een

Verzorgende IG

Dienstverband

28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Berg en Terblijt

Werkvelden

Ouderenzorg

Uitdagend werk om helemaal in op te gaan, zodat je af en toe vergeet dat je aan het werk bent. Dat wil jij toch ook?

Ter uitbreiding van het team is zorgcentrum Fonterhof op zoek naar:

Twee verzorgenden IG (28 uur per week) waarbij binnen een van de posities de nadruk op nachtdiensten zal komen te liggen.

Fonterhof is een kleinschalige locatie gelegen in Berg en Terblijt in een prachtige heuvelrijke en rustgevende omgeving. Wanneer je hier door de voordeur loopt zal je gelijk het warme gevoel van deze locatie ervaren.

Wat kun je verwachten als verzorgende IG binnen Fonterhof? Collega Marion (verzorgende IG) neemt je mee in haar verhaal.

Fonterhof is een kleinschalige locatie. Dit maakt het werken heel persoonlijk, iedereen kent elkaar. We werken in kleine teams waardoor je de collega’s snel beter leert kennen. Doordat je elkaars krachten kent verloopt de samenwerking heel goed en ontstaat er echt een teamgevoel. Hoe mijn werkdag er in grote lijnen uit ziet is erg afhankelijk van de dienst die ik draai. Iedere ochtend vindt er een persoonlijke overdracht plaats. Door de lijnen kort te houden en veel direct contact met je collega’s te hebben ben je te allen tijde op de hoogte van wat er speelt binnen de locatie en kun je elkaar waar nodig ondersteunen. Als verzorgende IG werk je overdag op een specifieke afdeling. Heb je nachtdienst dan werk je over het hele huis. Iedere dag is weer een uitdaging, want geen dag is het zelfde. Het ene moment ben je bezig met de dagelijkse verzorging en het andere moment moet je inspelen op een acute situatie. Dit maakt het werk erg afwisselend. De complexiteit van de zorg prikkelt mij om ook zelf te blijven leren en mijzelf te blijven ontwikkelen. Sevagram helpt daarbij door diverse scholingen aan te bieden. Je krijgt hierdoor steeds meer bagage aan boord om je werk zo goed mogelijk te kunnen en blijven doen.

Wat het werken binnen de ouderenzorg zo bijzonder maakt is dat elke bewoner uniek is. Elke bewoner is een boekje op zich, met zijn of haar eigen levensverhaal. Wanneer zij jou beter leren kennen bouw je echt een band met ze op. Naar mate deze band groeit geven zij jou het vertrouwen om in hun boekje te mogen kijken, ze laten je toe in hun leven. Dat is een super mooi gevoel en maakt tevens ook dat je nog betere zorg kunt verlenen.

Zo maak jij het verschil

Om deze rol goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat jij je herkent in de volgende punten:
•Jij bent gediplomeerd Verzorgende IG;
•Jouw zorghart gaat sneller kloppen van jouw bijdrage aan het welzijn en welbevinden van onze doelgroep;
•Jij hebt affiniteit met ouderen;
•Je bent een echte teamplayer en bent creatief;
•Je vindt het geen probleem om wisselende diensten te werken;
•Het gevoel voor het geven van één op één aandacht zit in jouw DNA.

Zo maken wij het verschil!
•Zodra jij beschikbaar bent, kun jij starten;
•Parttime dienstverband van 28 uur per week, in eerste instantie voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband;
•Onze medewerkers groeien met ons mee. Sevagram biedt ruimte voor opleidingen, trainingen en cursussen;
•Salaris conform FWG 35, cao VVT (maximaal € 2668,93 op basis van 36 uur)
•Sevagram heeft een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij net zo enthousiast als wij en wil jij ons net zo graag leren kennen als wij jou? Dan staat de koffie klaar. Reageer dan via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staat Francis Devriendt, teammanager zorg, je graag te woord.

Tot snel!