Ambulante Thuiszorg zoekt een

Verzorgende (IG) / Diverse teams in omgeving Parkstad, Heuvelland, Maastricht

Dienstverband

Aantal uren is bespreekbaar

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Onbekend

Werkvelden

Thuiszorg

In het kort over ons
Ambulante Thuiszorg biedt met ruim 240 medewerkers zorg aan meer dan 1000 gezinnen in heel    Zuid-Limburg, daar waar mensen zich thuis voelen. Steeds vaker kiezen mensen voor hulp bij het huishouden, verzorging of verpleging in de thuissituatie. Mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven, ook wanneer zij veel zorg nodig hebben. Ambulante Thuiszorg is een zorgorganisatie waar zowel de cliënt als ook de medewerker altijd centraal staat. Wij bieden kwalitatief hoogstaande en vooral warme zorg en dat spreekt zich rond! Mensen weten ons hierdoor nog vaker te vinden.

Wat ga je doen?
Als verzorgende help je onze cliënten om zo lang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen wonen. Je verpleegt, verzorgt en begeleidt cliënten op basis van het zorgplan en verricht voorbehouden en risicovolle handelingen, volgens de protocollen en afspraken, passend bij je beroepsverantwoordelijkheid. Je signaleert veranderingen in de situatie van cliënten, rapport deze en onderneemt, indien vereist, hierop actie. Zo draag je bij aan het psychisch, somatisch en sociaal welzijn van onze cliënten. Daarnaast begeleid je onze cliënten en hun familie. En als je denkt dat dit nodig is, verwijs je door naar andere deskundigen.

Wat mag jij van ons verwachten?

  • Wij bieden je bij aanvang direct een vaste aanstelling.
  • We zijn flexibel en denken met je mee, dit blijkt ook wanneer het gaat om je urenindeling. Voor ons staat voorop dat jij de juiste balans ervaart tussen werk en privé.
  • Je wordt ingeschaald conform de CAO VVT, waarbij je verlof opbouwt en jaarlijks in de maand mei 8% vakantiegeld ontvangt. Dit alles naast een eindejaarsuitkering in de maand november.
  • Community: vind collega’s via het systeem Nedap ONS, stuur hen een berichtje en je staat er nooit alleen voor.
  • We bieden je de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering via IZZ en gebruik te maken van aanvullende verzekeringen. Jijzelf, maar als je dit wilt ook je gezinsleden.

Naast onze fijne arbeidsvoorwaarden is het bij Ambulante Thuiszorg bovenal prettig werken. Je bent bij ons verzekerd van oprechte aandacht voor jou als persoon. Daarnaast kennen we korte lijnen, hebben we veel voor elkaar over en kunnen daardoor ook altijd op elkaar rekenen.

Wat verwachten wij van jou?
Wij verwachten van jou dat je in het bezit bent van een diploma verzorgende (IG) niveau 3 of ziekenverzorgende en daarnaast in het bezit bent van een rijbewijs en auto. Als persoon ben je iemand die graag alleen werkt, maar ook goed in teamverband kan functioneren, goed kan improviseren bij onverwachte situaties en zelf beslissingen durft te nemen. Je bent sociaalvaardig en wilt jezelf telkens blijven ontwikkelen. Je bent iemand die openstaat en een bijdrage wil leveren aan de veranderende zorgvraag en dienstverlening op velerlei gebieden en bereid is tot vraaggericht werken.
 
Wij zoeken jou. Heel simpel, omdat jij onze zorg net dat beetje extra geeft.

Heb je nog vragen? Neem dan per WhatsApp contact op met onze Rcruiter Julie Crals via telefoonnummer 06–25091412

Mocht je gelijk willen solliciteren, stuur ons dan jouw motivatie en een CV aan sollicitaties@atzlimburg.nl. In de regel nemen wij dezelfde dag nog contact met je op.