Sevagram zoekt een

Verzorgende (IG), uren in overleg

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Jij denkt graag mee over veranderingen en over hoe het vandaag nóg beter kan dan gister? Dan is deze vacature voor jou bedoeld!

Sevagram zoekt voor locatie Tobias meerdere:

Verzorgende (IG)

Als Verzorgende (IG) bij Tobias geef jij de bewoners met dementie de zorg die zij nodig hebben. Mensgerichte zorg wel te verstaan. Want dat is waar wij ons bij Sevagram op onderscheiden. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in het leven van onze bewoners. Een baan als verzorgende IG bij een zorgorganisatie is misschien niet heel uniek. Werken bij een gecertificeerde Planetree-organisatie is dat wél.

Wat mag jij van ons verwachten?
Bij Sevagram vinden wij het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. We staan open voor nieuwe ontwikkelingen en leren graag met jou en van jou. We kijken naar jouw talenten en stimuleren persoonlijke ontwikkeling. Zo kun jij doen waar je goed in bent: onze bewoners de allerbeste zorg geven die zij verdienen. Bij Sevagram kun je bovendien rekenen op:

  • Een salaris conform FWG 30/35/40 cao VVT;
  • Contracturen in overleg;
  • Collegiaal roosteren;
  • Interessante extra’s zoals een pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, eindejaarsuitkering, goed pensioen, reiskostenvergoeding, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Bij Sevagram maak jij het verschil! 
Als Verzorgende (IG) bij Sevagram kun je rekenen op een boeiende en afwisselende baan waar veel bij komt kijken. Je bent het aanspreekpunt voor bewoners en familie als het gaat om zorgverlening. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de continuïteit ervan. Je werkt mee in de dagelijkse verzorging. Jij gaat met een warme, respectvolle en liefdevolle manier om met de bewoners en met je collega’s.

Omdat je in deze functie ook te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat. Sociale vaardigheden, met name tact en hulpvaardigheid, zijn van belang bij het ondersteunen van cliënten.

Zo maak jij het verschil:

  • Je bent gediplomeerd Verzorgende of Verzorgende IG;
  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Je werkt graag zelfstandig, maar kunt ook prima je weg vinden binnen een team;
  • Het werken in wisselende diensten is voor jou geen probleem;
  • Het gevoel voor het geven van 1-op-1 aandacht zit in jouw bloed.

Wil je meer weten over de functie, het team of de locatie? Neem dan een kijkje op onze website of neem contact op met de teammanagers, Vivian Dassen (31643029482) en/of Hans Reul (+31639304654)! 

Tot snel!

 

* Kandidaten dienen bij indiensttreding een Verklaring Omtrent het Gedrag te overleggen. Wij behouden ons het recht om, in overleg, referenties in te winnen.

** Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.