Sevagram zoekt een

Verzorgende IG (24-28 uur), mogelijkheden tot vaste nachtdienst

Dienstverband

24-28 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Heerlen

Werkvelden

Ouderenzorg

Bouw jij mee aan de toekomst van de Regenboog, nieuwe collega? Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG die het leuk vindt om te werken binnen de ouderenpsychiatrie binnen De Regenboog te Heerlen. Ga jij deze uitdaging aan?

De Regenboog wordt het expertisecentrum voor psychiatrische verpleeghuisbewoners binnen Sevagram. Wij zijn op zoek naar enthousiaste collega’s die mee willen bouwen aan dit nieuwe centrum. De Regenboog is gelegen in de wijk Meezenbroek in Heerlen. Er wonen 62 bewoners, verdeeld over 4 etages. 

Voor De Regenboog zoekt Sevagram een:

Verzorgende IG (24-28 uur per week) 

Je hebt oog voor wat de bewoners nodig hebben en begrijpt als geen ander dat je als verzorgende IG meer in huis moet hebben dan wat je tijdens de opleiding hebt geleerd. Je denkt mee over de zorg en dienstverlening, en het welzijn van onze bewoners. Je bent daarbij in staat een vertrouwensband op te bouwen met de bewoner. Bij voorkeur heb je al ervaring in de psychiatrische zorg of je bent bereid je hier (verder) in te ontwikkelen. Samen met je collega’s onderneem jij iedere dag opnieuw al het mogelijke om een optimaal welzijn en welbevinden voor de bewoner te creëren. Jouw flexibele en proactieve houding zorgen ervoor dat jij hierbij net dát stapje meer weet te zetten. We gaan graag het gesprek aan om te kijken of wij jou kunnen verwelkomen als nieuwe collega! 

Pas jij bij Sevagram?

  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen;
  • Je hebt bij voorkeur ervaring met het werken binnen teams voor ouderen met een psychische stoornis en/of wilt je hierin (verder) ontwikkelen;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3.

Waar kun jij op rekenen?

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • Jij krijgt in eerste instantie een jaarcontract, met uitzicht op een vast dienstverband;
  • Er zijn mogelijkheden om in vaste nachtdienst te werken, maar werken in wisselende diensten kan ook;
  • Salaris volgens FWG 35/40, afhankelijk van achtergrond en ervaring, cao VVT;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer. 

Kom maar op! 

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Reageer via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet. Eerst nog wat vragen of wil je graag meer weten over deze functie? Dan staan de teammanagers zorg, Ria Hermans (+31612761875) je graag te woord.

 

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure