Sevagram zoekt een

Verzorgende IG; afstudeerder of ervaren!

Dienstverband

28-32

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij klaar voor de eerste stap in je loopbaan of heb jij al de nodige ervaring maar ben je toe aan een nieuwe, frisse, uitdagende werkomgeving die volop in ontwikkeling is? Dan hebben wij dé baan voor jou! 

Voor locatie Valkenheim in Valkenburg zoeken wij een: 

Verzorgende IG (28-32 uur, uren in overleg)

We hoeven jou niet te vertellen wat het werken als verzorgende IG inhoudt. Dat weet jij als geen ander! Wat we je wel willen vertellen is wat werken bij ons bijzonder maakt. Valkenheim bouwt aan toekomst ouderenzorg voor ouderen met dementie. Binnenkort zal Valkenheim flink gaan uitbreiden. Er komt een aanbouw die ruimte maakt voor 38 nieuwe bewoners. Ook de huidige afdelingen zullen worden vernieuwd. In het “nieuwe Valkenheim” staan het woongenot en het welzijn van de bewoners nóg centraler. Hoe geweldig is het dat jij vanaf het begin betrokken kunt zijn bij het meebouwen aan de toekomst voor de bewoners? 

Binnen Valkenheim werk je vanuit een enthousiast team met ervaren, betrokken collega’s die jou graag op weg helpen zodat jij jezelf optimaal verder kunt ontwikkelen. Samen leveren we zorg op een liefdevolle manier, warm. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in de levens van onze bewoners. Wij dagen je dan ook graag uit om mee te denken en jouw vernieuwende ideeën in te zetten om zo het thuisgevoel voor onze bewoners te evenaren. 

Pas jij bij Sevagram?

  • Je bent iemand waar het team en de bewoners op kunnen rekenen;
  • Jouw nieuwsgierigheid maakt dat jij je wilt blijven ontwikkelen, samen met ons!;
  • Jij hebt affiniteit met ouderen en in het bijzonder met de doelgroep PG;
  • Natuurlijk ben jij in het bezit van het diploma verzorgende IG niveau 3. 

Waar kun jij op rekenen?

  • Onze medewerkers groeien met ons mee. Wij bieden volop ruimte voor ontwikkeling;
  • Zeggenschap over je eigen werktijden;
  • Wij bieden je een contract voor de duur van een jaar, met de intentie om dit bij goed functioneren om te zetten naar een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Salaris volgens cao VVT FWG 35/40 op basis van achtergrond en ervaring;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, o.a. eindejaarsuitkering, goed pensioen, aanvullende verzekeringen en nog veel meer.

Kom maar op!

Ben jij ervan overtuigd dat we bij elkaar passen? Dan kijken wij uit naar jouw sollicitatie. Vertel ons in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt en waarom je nou juist bij ons wilt komen werken. Eerst nog wat vragen? Dan staan Nicole Winkel-Peters en Francis Schlijper, Teammanagers zorg, je graag te woord.

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

**Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure