Zuyderland zoekt een

Verzorgende IG Aramis

Dienstverband

30 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Geleen

Werkvelden

Overige

‘De cliënt staat bij ons centraal en woont in een huiselijke setting’. Goede zorg, daar begint het mee. Een persoonlijke en professionele benadering, gecombineerd met warmte en aandacht. Dat vinden wij belangrijk. Door goed te kijken en te luisteren naar de wensen van de cliënt, leveren onze medewerkers zorg op maat en zorgen we ervoor dat de cliënt zich thuis voelt.

In groepswoningen voor psychogeriatrische cliënten bij Aramis wordt zorg geleverd volgens het principe van kleinschalig wonen: zes cliënten delen een woning onder begeleiding van een verzorgende, waarbij ze een eigen slaapkamer hebben en een gezamenlijke woonkamer en keuken, net als thuis. Zolang dat mogelijk is, worden cliënten gestimuleerd om hun eigen leven te leiden. Dat houdt in dat er activiteiten worden aangeboden die aansluiten bij de interesses en bij het normale, dagelijkse leven van de bewoner.

Wat ga je doen?

De functie is gericht op het geestelijke en lichamelijke welbevinden van de cliënt in het kader van de dagelijkse verzorging. Tevens ondersteun je bij de verzorging en ADL. Je vindt het een uitdaging om met psychogeriatrische cliënten te werken. Daarnaast ben je in staat om te improviseren en weet je je grenzen te bewaken. Je houdt van aanpakken en hebt een positieve klantgerichte instelling. Je maakt onderdeel uit van een gezellig en hecht team waar jouw positieve bijdrage op prijs gesteld wordt om de gestelde teamresultaten te behalen; de vraag van de bewoner staat hierin centraal.

Wie is team Aramis?

We zijn een hecht, gemengd team; jong, oud, vrouw en man met verschillende deskundigheden. We willen niet alleen dat onze bewoners zich thuis voelen op Aramis, maar ook de medewerker. Collegialiteit vinden we erg belangrijk, iedereen is even belangrijk en onmisbaar. We doen het samen, met elkaar, we zijn één Team!

Wie ben jij?

  • Je bent een vakkundige verzorgende IG en je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG, MDGO-VP (niveau 3) of een in Nederland gewaardeerd buitenlands diploma.
  • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op ouderenzorg.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en bent flexibel en communicatief sterk.
  • Je bent ondernemend, denkt in mogelijkheden, herkent kansen en neemt daarbij initiatieven om verbeteringen te realiseren in het belang van de cliënt.
  • Je bent stressbestendig en kunt goed omgaan met snel wijzigende situaties.

 

Wat bieden wij?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd.
  • Naast voldoende uitdaging binnen het vakgebied zijn er ook voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen zowel in de praktijk als ook middels (verkorte) opleidingen en/of trainingen.
  • De arbeidsduur bedraagt gemiddeld 30 uur per week.
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%).
  • Het salaris ligt conform CAO Ziekenhuizen voor een Verzorgende IG in FWG 35 (met ingang van 1 januari 2021 minimaal € 1.938,- en maximaal € 2.882,- bruto per maand op basis van 36 uur per week, afhankelijk van werkervaring).

Interesse?

Ben je enthousiast en wil je graag solliciteren? Dat kan via de knop ‘solliciteer’. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Claudia Welzen, Unitmanager, telefoonnummer 046-4570375.

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.

Zijn er binnen Zuyderland op dit moment bovenformatieve kandidaten die in aanmerking komen voor deze functie, dan hebben zij conform het Doorlopend Sociaal Plan voorrang boven andere interne kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Over Zuyderland Zorgcentra

Wij stellen de cliënt in staat zo mogelijk zijn eigen leven te leiden door middel van excellente en nabije zorg, uitgevoerd met passie en betrokkenheid, in nauwe samenwerking met partners in onze regio. Zuyderland heeft meerdere zorgcentra in de regio van Beek tot Echt. Onze locaties zijn gericht op PG, Somatiek, Kleinschalig wonen, Intramuraal, extramuraal en palliatieve terminale zorg.

Solliciteren

Belangstelling voor deze functie kun je kenbaar maken middels het invullen van het digitale sollicitatieformulier via https://www.werkenbijzuyderland.nl/vacature/1606/verzorgende-ig-aramis