DeSeizoenen zoekt een

Verzorgende (IG) begeleider Kastanje - 24-28 uur - Elivagar, Roggel

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Roggel

Werkvelden

Gehandicaptenzorg
Tevreden bewoners vinden wij het allerbelangrijkste en daar werken wij hier met zn allen hard voor! Ben jij die warme, gestructureerde en geduldige collega die wil bijdragen aan het welzijn van onze bewoners, waarbij de menselijke behoefte, op basis van onze antroposofische visie, centraal staat? Dan ben jij bij het ons aan het juiste adres!

Midden in de groene en rustige dorpse kern van Roggel bevindt zich onze woon- en werk gemeenschap Elivagar onderdeel van DeSeizoenen.

Werken doen onze bewoners in ons creatief en ambachtelijk werkgebied de Koppeling, onze prachtig gelegen Leudalschuur en GAAF. Op de Koppeling maken we o.a. kaarsen en kussens, verkopen we ambachtelijk snoep en kan je terecht voor een heerlijke kop koffie. Binnen GAAF, staat up-cycle en recycle centraal. En in het prachtige Leudalbos ligt onze boshut alwaar de bewoners werken voor en in de natuur o.a. hout kloven, groentetuin, onderhoud groenvoorzieningen.

Waar ga je werken en wat ga je doen?

In het woonhuis de Kastanje wonen laag niveau VG volwassenen. Je biedt begeleiding, ADL verzorging en intensieve 1 op 1 begeleiding. Onze cliënten zijn verschillend en vragen een aanpak op maat en extra ondersteuning op het psychiatrische vlak. Dit varieert van richting geven en uitnodigen, tot aan ruimte geven. Als verzorgende IG wordt je ingezet aan de hand van de zorgvraag voor de bewoners. Dit kan zijn op het gebeid van het verstrekken of toedienen van medicatie, persoonlijke verzorging, verzorgen van wonden, het geven van injecties.

Wat bieden wij:
 • Hechte samenwerking in een leuk team en een mooie werkomgeving midden in de natuur.
 • Contract tussen de 24 en 28 uur in overleg.
 • Salaris conform CAO-GHZ FWG 35 ( tussen € 2.110,00 en € 3.009,00)? afhankelijk van opleiding, ervaring en functie.
 • Alles wat is afgesproken in de CAO, o.a. eindejaarsuitkering, pensioen en reiskosten.
 • Mogelijkheden om je persoonlijk te ontwikkelen o.a. via ons eigen opleidingscentrum.
 • Een mooie werkomgeving midden in de natuur.
 • Extra: bedrijfsfitness met hoge korting en fietsplanregeling.
 • Een meeloop moment om kennis te maken met de bewoners en de sfeer.
Wat vragen wij van jou?

We zoeken een collega die werkt vanuit de sociaaltherapie en die een positief en geduldig karakter heeft. Je bent in staat om de taken zoals omschreven in het ondersteuningsplan uit te voeren. Hieronder wordt o.a. verstaan:
 • Wassen, afdrogen en aankleden;
 • Verzorgen van wonden;
 • Verstrekken en/of toedienen van medicatie;
 • Geven van injecties;
Je voelt goed aan wat de bewoner nodig heeft en vindt het fijn om een luisterend oor te bieden en het gesprek met ze te voeren. Het rapporteren van ontwikkelingen van bewoners gaat je gemakkelijk af waarbij je contacten onderhoud met alle disciplines zoals fysiotherapeut, arts en gedragskundige. Jij hebt het talent om mensen met een verstandelijke beperking te begeleiden in hun welzijn en ontwikkeling. Van verzorgende taken diens jij niet terug en Je hebt een relevante opleiding binnen Zorg en Welzijn als Verzorgende IG, of vergelijkbaar.

Daarnaast maar zeker zo belangrijk draag je bij aan een positieve woonomgeving waarbij de bewoner lekker in zijn vel zit en elke dag een mooie dag mag ervaren.

Wie zijn wij:

Wij zijn DeSeizoenen. In onze zes woon- en werkgemeenschappen begeleiden en verzorgen we zon 600 bewoners met een verstandelijke beperking. We geloven dat elk mens unieke talenten en mogelijkheden heeft. Daarom denken we graag in mogelijkheden: we kijken voor elke bewoner wat de beste oplossing is.

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan snel via onze site, waar je jouw motivatiebrief en CV kunt uploaden. Vragen? Bel gerust met Clustermanager Ruud Gubbels 06-12786826 meer informatie.