Sevagram zoekt een

Verzorgende IG bij Licht en Liefde

Dienstverband

32 - 40 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Verzorgende IG bij Licht en Liefde
Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze unieke manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou! Wij zoeken als aanvulling op ons team een Verzorgende IG.

Wat biedt Licht en Liefde
Licht en Liefde biedt semi-kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke omgeving, waar persoonsgerichte zorg centraal staat. Wij zijn op zoek naar een toegewijde Verzorgende IG. Binnen Licht en Liefde wonen op dit moment onder andere mensen met een visuele beperking die op latere leeftijd is ontstaan, en daarnaast bieden we een woonplek aan bewoners die om een andere reden niet meer volledig zelfstandig kunnen wonen.

Al onze bewoners ervaren echter nog autonomie in hun leven en wij ondersteunen hen zoveel als mogelijk in hun zelfregie. Het gesprek hierover met zowel de bewoners als elkaar staat dan ook steeds centraal. Licht en Liefde zal naast onze huidige doelstelling in de komende jaren een ontwikkeling doormaken die ervoor zal zorgen dat onze zorg nog meer aansluit bij de zorgvraag van onze huidige maar ook toekomstige bewoners. Wij zoeken daarom collega’s die niet alleen willen versterken wat er nu is maar vooral ook samen met ons en onze bewoners toe willen werken naar een mooie, nieuwe en vooral unieke woonomgeving voor (kwetsbare) ouderen!

Past Licht en Liefde bij jou?
Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en welzijn. Samen met hen zorg jij voor een prettig woon- en leefklimaat en daarnaast werk je regelmatig samen met onder andere huisartsen en fysiotherapeuten maar ook onze eigen Specialist Ouderengeneeskunde en de paramedische dienst. Binnen Licht en Liefde is plek voor 38 intramurale bewoners met en zonder behandeling.

Wat ga je doen als Verzorgende IG?
De ervaring die jij meebrengt zorgt ervoor dat jij weet wat jou te doen staat! Wij hoeven je daarom niet te vertellen wat het werk van een verzorgende IG inhoudt. Wat we je wel willen vertellen is wat werken bij ons bijzonder maakt. Jouw ideeën en ervaringen kun je bij ons optimaal inzetten. We willen blijven ontwikkelen en innoveren. Jij denkt graag mee over veranderingen en over hoe het vandaag nóg beter kan dan gister.

Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en hebt een aantal bewoners onder je hoede waarvoor jij het directe aanspreekpunt bent voor familie. Binnen Sevagram leveren we zorg op een liefdevolle manier, warm. Aspecten als zorg, welzijn en welbevinden, dát is waar het om draait. Juist hiermee maken we het verschil in de levens van onze bewoners. Wat denk je, wil jij hieraan bijdragen?

Dit breng je mee:
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Meline) via 06-42192024 of een mailtje naar meline.schepers@sevagram.nl.

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!