Sevagram zoekt een

Verzorgende IG bij Licht en Liefde voor 24-28 uur

Dienstverband

24 - 28 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Kom nu werken bij Licht en Liefde als Verzorgende IG
Wij hebben een unieke kans voor jou die je nergens anders in deze regio vindt! Je kunt als verzorgende IG bij ons namelijk aan de slag op de locatie Licht en Liefde in Maastricht. Binnen Licht en Liefde wonen op dit moment onder andere mensen met een visuele beperking die op latere leeftijd is ontstaan, en daarnaast bieden we een woonplek aan bewoners die om een andere reden niet meer volledig zelfstandig kunnen wonen. Een echte uitdaging dus! Die zeker niet voor iedereen is weg gelegd. Maar jij staat heel stevig in je werkschoenen en kunt wel tegen een stootje.

Al onze bewoners ervaren echter nog autonomie in hun leven en wij ondersteunen hen zoveel als mogelijk in hun zelfregie. Het gesprek hierover met zowel de bewoners als elkaar staat dan ook steeds centraal. Licht en Liefde zal naast onze huidige doelstelling in de komende jaren een ontwikkeling doormaken die ervoor zal zorgen dat onze zorg nog meer aansluit bij de zorgvraag van onze huidige maar ook toekomstige bewoners. Wij zoeken daarom collega’s die niet alleen willen versterken wat er nu is maar vooral ook samen met ons en onze bewoners toe willen werken naar een mooie, nieuwe en vooral unieke woonomgeving voor (kwetsbare) ouderen!

Past locatie Licht en Liefde bij jou?
Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en welzijn. Samen met hen zorg jij voor een prettig woon- en leefklimaat en daarnaast werk je regelmatig samen met onder andere huisartsen en fysiotherapeuten maar ook onze eigen Specialist Ouderengeneeskunde en de paramedische dienst. Binnen Licht en Liefde is plek voor 38 intramurale bewoners met en zonder behandeling.

Wat ga je doen als Verzorgende IG?
Als Verzorgende IG bij Sevagram heb je een boeiende en afwisselende baan, waar heel veel bij komt kijken. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en hebt een aantal bewoners onder je hoede waarvoor jij het directe aanspreekpunt bent. Samen met je collega’s zorg jij voor een prettig woon- en leefklimaat. Dit alles gebeurt op basis van het Planetree-concept dat in de hele organisatie centraal staat in denken en doen.

Matchen wij? Solliciteer dan nu!
Solliciteren op de vacature gaat heel makkelijk! Je kunt klikken op de sollicitatie button hieronder.
We snappen dat het spannend is dus mocht je nog vragen hebben kun je gerust een WhatsApp berichtje sturen naar onze recruiter (Pien) via 06-18465315 of een mailtje naar pien.wassen@sevagram.nl

Geen CV? Geen probleem! Laat je naam en telefoonnummer achter dan nemen we persoonlijk even contact op!

Tot snel in Maastricht!