Sevagram zoekt een

Verzorgende IG bij Oosterbeemd; dé baan met een perfecte werk- privé balans

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg

Vind jij het ook zo belangrijk dat jij naast een leuke baan genoeg tijd hebt met de kinderen, voor jouw bijzondere hobby of om juist iets leuks te doen met vrienden? Heb jij ook genoeg van al die gesplitste en/of korte diensten óf werk je juist graag korte diensten en ben jij toe aan een betere werk-privé balans? Wij bieden je een rooster dat aansluit op jouw situatie!

Locatie Oosterbeemd zoekt een collega:

Verzorgende IG (uren zijn bespreekbaar, of jij nu een klein of een groot contract wilt)

Als verzorgende IG binnen Oosterbeemd ga je werken in een team met vaste en ervaren collega’s. Als verzorgende verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. Daarnaast krijg jij de ruimte om je bij ons verder te ontwikkelen. Zo kun je doorgroeien in de rol van klantkenner of je specialiseren tot aandachtsfunctionaris.

Wij vinden het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. Dit vinden wij ook als het gaat om jouw werkrooster. Zo heb jij in overleg met je collega’s regie over je rooster. Hierin bieden we de ruimte om lange diensten te draaien waardoor jij maximaal werkt verricht in minimale dagen. Zo hou jij nog genoeg tijd over om leuke dingen te doen! Vind jij het echter fijner om kortere diensten te werken, verspreid over meerdere dagen, dan is dit natuurlijk ook mogelijk.  

 Zo zorgen wij voor jou

  • Regie over je werkrooster. Wij geloven erin dat een goede werk-privé balans bijdraagt aan een verhoogd werkgeluk;
  • Wij begrijpen dat het wisselen van baan best spannend is. Daarom behoort een dienstverband voor onbepaalde tijd tot de mogelijkheden. De uren zijn bespreekbaar, of jij nu een klein contract wilt of juist meer uren;
  • Binnen Sevagram ondersteunen en faciliteren we jou om verder te groeien. We bieden passende leer-en ontwikkelmogelijkheden op maat;
  • Salaris volgens FWG 40 cao VVT;
  • Een baan binnen het allerleukste team. Op onze eigen facebookpagina krijg je alvast een eerste indruk van onze gezellige locatie;
  • We hebben een uitgebreid pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, goed pensioen maar ook de mogelijkheid om heel voordelig een nieuwe (elektrische) fiets, fitnesabonnement óf tablet aan te schaffen!

Zo maak jij het verschil!

  • Jij bent gediplomeerd verzorgende IG niveau 3;
  • Jij doet er alles aan om jouw werk iedere dag opnieuw tot een succes te maken, zowel voor jezelf als voor Oosterbeemd;
  • Zorg voor het welzijn van ouderen zit in jouw DNA. 

Jouw nieuwe baan?

Ben jij net zoals ons enthousiast over het werken binnen Oosterbeemd? Dan ontmoeten wij jou graag! 

Wil jij solliciteren als verzorgende IG in Valkenburg? Laat je gegevens achter via de solliciteerknop of neem contact op met Melissa (Recruiter) door te bellen of te appen naar 06 28 49 58 51. Liever een dagje meelopen? Laat het ons weten! 

Heb je eerst nog wat vragen? Of wil je misschien wat meer informatie? Teammanagers Ivo en Sander vertellen je graag meer!

 

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.