Land van Horne zoekt een

Verzorgende IG bij St. Charles, Heythuysen

Dienstverband

Uren in overleg, diensten van 8 uur en vaste nachtdiensten behoren tot de mogelijkheden

Opleidingsniveau

MBO niveau 3, MBO niveau 4

Standplaats

Weert

Werkvelden

Thuiszorg, Ouderenzorg

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega
Verzorgende IG

Uren in overleg, diensten van 8 uur en vaste nachtdiensten behoren tot de mogelijkheden

Sfeer en karakter
Aan de rand van Heythuysen, omgeven door een mooie tuin, ligt St. Charles. Dit is het voormalige klooster van de Witte Paters. Sinds enkele jaren kent het ook een grote aanbouw. In de 79 appartementen wonen zowel de Witte Paters als niet- religieuze cliënten en ontvangen thuiszorg in alle vormen. Hulp bij het huishouden, persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding en het Volledig Pakket Thuis. Ontmoeten, gezelligheid en sfeer is erg belangrijk. St. Charles beschikt over verschillende voorzieningen, waaronder de gezellige gasterij Karibu. Ook buurtbewoners zijn hier van harte welkom.

Dit alles maakt St. Charles een unieke locatie met een unieke dynamiek. Je werkzaamheden zullen voornamelijk plaats vinden binnen St. Charles maar je wordt ook in Heythuysen ingezet om thuizorg te bieden aan de dorpsbewoners. Kortom een afwisselende werkplek waar je als team genoeg wordt uitgedaagd.

Wat je functie inhoudt
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de verpleging, verzorging van cliënten in hun thuis situatie. Je schept voorwaarden voor een optimale zelfstandigheid van de cliënt. Je communiceert respectvol en duidelijk over de verwachtingen in relatie tot de ondersteuningsbehoefte van de cliënt.

Wat wij vragen
Natuurlijk heb je een diploma op zak: verzorgende, verzorgende IG niveau 3 of een vergelijkbaar diploma. Je bezit een grote mate van zelfstandigheid. Aandacht en betrokkenheid voor de zorgverlening van cliënten vind je erg belangrijk. Je treedt consequent en accuraat op en bent flexibel inzetbaar. Je bent tactvol, hulpvaardig en hebt een goed invoelingsvermogen. Je hebt een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. Het bezit van een auto voor deze functie is een pré.

Wat wij je bieden
Wij beloven jou een interessante functie met veel uitdagingen voor een professionele verzorgende IG. Tegenover jouw deskundigheid en ervaring staat een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Samen stellen we jouw arbeidsduur vast. De Stichting Land van Horne biedt jou een aantrekkelijk pakket secundaire arbeidsvoorwaarden. Het salaris wordt ontleend aan functiegroep 35 van het FWG 3.0-systeem. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg. Aandachtspunt: inschrijven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen & Verzorgenden is verplicht. Wij betalen de jaarlijkse kosten. Daarnaast zorgen wij voor een goed scholingsaanbod zodat jij jouw inschrijving behoudt.

Informatie
Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Dolinde Webers, teamleider T. 06-38069079