Sevagram zoekt een

Verzorgende IG binnen Oosterbeemd in Valkenburg doelgroep somatiek

Dienstverband

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Valkenburg a/d Geul

Werkvelden

Ouderenzorg
Is de doelgroep somatiek helemaal jouw ding? En vind jij een fijn werkrooster en enthousiaste collega's ook zo belangrijk? Mooi! Wij maken graag kennis met je!

Op welke locatie in Zuid-Limburg van Sevagram ga je aan de slag?
Als verzorgende IG kom je te werken binnen locatie Oosterbeemd in hartje Valkenburg. Hier wonen bewoners met een somatische zorgvraag. Je gaat aan de slag in een team met vaste en ervaren collega’s. Wij vinden het belangrijk dat jij zelf de regie voert over jouw werk en daardoor ruimte hebt om beter en met meer plezier zorg te verlenen. Dit vinden wij ook als het gaat om jouw werkrooster. Zo heb jij in overleg met je collega’s regie over je rooster. Én.. we hebben een vast nachtdienstteam op locatie waardoor jij alleen vroege en late diensten hoeft te werken.

Op onze eigen facebookpagina krijg je alvast een eerste indruk van onze gezellige locatie.

Jouw baan als verzorgende IG binnen Oosterbeemd in Valkenburg
Bij ons verleen je kwalitatieve, warme zorg waar voldoende tijd en aandacht voor de bewoner écht centraal staan. Daarnaast krijg jij de ruimte om je bij ons verder te ontwikkelen. Zo kun je doorgroeien in de rol van klantkenner of je specialiseren tot aandachtsfunctionaris. Dit zorgt ervoor dat jij de beste mensgerichte zorg en welzijn kunt leveren voor onze bewoners. Hierbij hou je rekening met eigen leefgewoontes die in samenspraak vraaggericht worden aangeboden om het thuisgevoel te evenaren.

Welk salaris verdien je als Verzorgende IG bij Sevagram?
Bij ons ben je verzekerd van een goed salaris en fijne secundaire arbeidsvoorwaarden volgens cao VVT 2022-2023.
  • In deze functie ontvang jij een salaris van € 2.495,33– € 3.254,43 (afhankelijk van ervaring) bruto per maand op basis van 36 uur.
  • Daarnaast kun je rekenen op een goede pensioensregeling, onregelmatigheidstoeslagen, een eindejaarsuitkering en 237,4 verlofuren
  • We bouwen graag samen aan een langdurige arbeidsrelatie. We bieden je daarom een contract mét vaste uren die aansluiten op jouw wensen en situatie (parttime of fulltime) waarbij direct een vast dienstverband ook tot de mogelijkheden behoort!

Overige arbeidsvoorwaarden conform Cao Verpleeg-, Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdgezondheidszorg (VVT)

Wil jij solliciteren op deze vacature bij Oosterbeemd in Valkenburg?
Solliciteren bij Sevagram maken we voor jou zo makkelijk mogelijk. Je kunt klikken op de sollicitatie button of een whatsappbericht sturen naar Melissa (Recruiter) op 06 28 49 58 51. Liever eerst een dagje meelopen? Laat het ons weten!

Heb je eerst nog wat vragen of wil je nog meer informatie over deze vacature? Neem dan contact op met teammanager Sander (0639083823).

Meer zien over het werken bij Sevagram, volg ons dan op onze social media kanalen Facebook werkenbijsevagram en Instagram (@werkenbijsevagram) Tot snel!

Het overleggen van een VOG maakt deel uit van de benoemingsprocedure. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.