Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Cicero Residentie (Maastricht, 20-36 uur per week)

Dienstverband

20-36 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg

Ben jij de hardwerkende en sociale verzorgende IG die wij zoeken? Wil je werken binnen een organisatie waar de cliënt centraal staat en waar aandacht is voor professionele én persoonlijke ontwikkeling? Dan is dit misschien dé vacature voor jou! Voor onze kleinschalige en moderne zorglocatie Cicero Residentie in Maastricht zijn wij op zoek naar een verzorgende IG voor 20 tot 36 uur per week.

Wat ga je doen?
Je werkt als verzorgende IG bij Cicero Residentie vaak zelfstandig, maar je bent wel betrokken in een zorgteam. Het zorgteam stelt een zorgplan op met betrekking tot de bewoner en voert dit ook uit. Als verzorgende IG voer je een aantal verpleegtechnische handelingen uit, zoals het geven van een injectie of het verzorgen van katheters. Ook het toedienen van medicatie of het verzorgen van wonden behoort tot je werkzaamheden. Als er zich veranderingen bij de bewoner voordoen, signaleer je die tijdig. Daar waar nodig bied je psychosociale begeleiding. Je ziet  toe op de kwaliteit van zorg en begeleidt en informeert de bewoners, familie en relaties van bewoners. Ten slotte verricht je administratieve taken.

Wat bieden wij jou?

 • Een contract voor onbepaalde tijd.
 • Een aantrekkelijk salaris op basis van je opleidingsniveau en relevante ervaringsjaren: functiegroep 40 (minimaal € 2.461,95 bruto per maand en maximaal 3.417,15 bruto per maand op basis van 36 uur per week).
 • Vakantiegeld (8%) en vaste eindejaarsuitkering (13e maand).
 • Korting op sportschool-abonnement en (zorg)verzekering.
 • Een 'regeling voordelen medewerkers' waarmee je aantrekkelijke korting krijgt op grote aankopen (telefoon, laptop, e-bike).
 • Het volgen van verschillende cursussen en opleidingen behoort tot de ontwikkelmogelijkheden.
 • De mogelijkheid om extra verlof te kopen.
 • Leuke collega’s, een warm welkom en ontzettend dankbare bewoners.

Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Wat vragen wij van jou?

 • Je beschikt over het diploma verzorgende IG-niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende) en je beschikt over een erkend certificaat Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de ouderenzorg en beschikt over een heldere en eigentijdse kijk op de ouderenzorg.
 • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en je wilt je graag verder ontwikkelen in je vakgebied.
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke communicatievaardigheden en je gaat respectvol om met bewoners, collega's en familie.
 • Je bent flexibel ten aanzien van werkdagen (maandag t/m zondag) en werktijden (je werkt alle diensten, zowel vroege, late, als nachtdiensten).

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 3.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.500 medewerkers en 700 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

Cicero Residentie
Cicero Residentie is fijne en rustige kleinschalige woonomgeving, gelegen in een gezellige woonwijk in Amby. Bewoners kunnen hun kamers inrichten en wonen zoals ze dat zelf willen. Cicero Residentie bestaat uit 2 huizen: villa Park & villa Heide, beide huizen bieden plek voor 10 bewoners.

Direct solliciteren?

Klik op de button 'Solliciteer direct' en vul het sollicitatieformulier in! We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Bij indiensttreding dien je een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. De kosten hiervan zijn voor rekening van Cicero.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.