De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Combinatieteam team Riks Carolus, De Nieuwe Munt, Tegelen

Dienstverband

18-36

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Tegelen

Werkvelden

Ouderenzorg

Combinatieteam? Jazeker. Want binnen dit team bied je zowel zorg aan cliënten met een indicatie voor het verpleeghuis als zorg op basis van wijkverpleging. De Nieuwe Munt in Tegelen is namelijk niet zomaar een willekeurige wijk. Hier wonen en leven jong en oud, mensen met en zonder zorgvraag, met elkaar en door elkaar. Hierdoor vinden er interessante ontmoetingen plaats tussen kinderen, senioren en iedereen in de leeftijd daartussen. Zorg wordt geboden van wijkverpleging tot aan complexe verpleeghuiszorg, maar altijd achter de voordeur bij de mensen thuis in hun eigen appartement. Niet de zorg maar het ontmoeten en wonen staat centraal in deze wijk! In het bijgaande filmpje een weergave waar het in de wijk om gaat: https://youtu.be/jIMCUhthIts

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral voor inzet is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je stimuleert hun zelfredzaamheid in een veilige en prettige woonomgeving zodat ze zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen. In de contacten met familie, andere zorgprofessionals, huisarts, Specialist Ouderengeneeskunde en behandelaren ben je een belangrijke spil. Je organiseert het multidisciplinair overleg, geeft uitleg en informatie over bijvoorbeeld medicijngebruik en helpt bij het maken van keuzes. Als collega binnen een combinatieteam help je cliënten met uiteenlopende zorgvragen.
Je:
verricht alle voorkomende zorg en verpleegtechnische handelingen aan de hand van het persoonlijk zorgplan
signaleert veranderingen in de behoefte aan zorg en handelt hiernaar
biedt mentale en emotionele ondersteuning

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij staat je mannetje en kan mensen met elkaar in verbinding brengen. Je neemt kordate beslissingen en kunt improviseren. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact bij mensen thuis. Het mooie is dat je altijd dichtbij bent omdat iedereen in dezelfde wijk woont, hierdoor blijf je nauw betrokken en kan je makkelijk inspelen op de vraag van de cliënt.
Je bent:
gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
kan inspelen op de zorgvraag van dat moment
een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd waar van de uren bespreekbaar zijn.
Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.
Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de cliënten van het combinatieteam De Nieuwe Munt in Tegelen is een beloning dubbel en dwars waard.
Daarom ontvang je bovenop je salaris:
een eindejaarsuitkering van 7,4%
vakantiegeld van 8%
een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden
Van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.
Enthousiast geworden?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie? Zelf ervaren hoe het combinatie team De Nieuwe Munt in Tegelen werkt? Loop een dagje mee.
Neem contact op met de recruiter: Melanie Knoups via melanie.knoups@dezorggroep.nl of via telefoonnummer 06-10982934

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.zorggroep.nl/vacatures vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.