De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG/Coördinator van zorg & diensten zorginstellingen regio Roermond

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Herten Swalmen Swalmen Roermond Roermond Roermond Roermond

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Ouderenzorg

Verzorgende IG zorginstelling regio Roermond

Met jouw warme zorg en ondersteuning voelen bewoners zich prettig en veilig in een vertrouwde omgeving. De verantwoordelijkheid dragen, een simpel “dankjewel” of een echte glimlach, daar doe jij het als Verzorgende IG voor! Kun jij je dankbaarder werk voorstellen?

De teams van onze zorginstellingen in de regio Roermond kijken uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor verzorgenden IG in deze regio. Denk aan het bosrijke Camillus en Herte in Roermond en Amaliahof en St. Jan Baptist in het centrum van Swalmen.
Heb je een voorkeur voor somatiek of dementie, of vind je het echt een uitdaging om te werken op een DagbehandelingPG+ woongroep of in de Gerontopsychiatrie? Bij De Zorggroep leren we je graag kennen. We kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal! 

Vind je het leuk om coördinerende taken uit te voeren? Dat kan! Bij onze locaties Amaliahof (bouwdeel Willem Alexander) in Swalmen en Camillus B3 (kleinschalig wonen) in Roermond hebben we momenteel de mogelijkheid om als Coördinator van Zorg en Diensten te werken.

Wat ga je doen?
Je gaat aan de slag op een afdeling van één van onze zorginstellingen in de regio Roermond. Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners en geeft ze een thuisgevoel. Samen met het hele zorgteam stel je het zorgplan op. Hierin neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig. 

Je:
 - helpt met de ADL-zorg
 - draagt zorg voor de medicatie, injecteren, wondzorg en overige verpleegtechnische handelingen
 - begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.937,68 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. 
Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen of ben je al in het bezit van een Coördinator van Zorg en Diensten diploma, dan gaan we graag het gesprek met je aan. Bij Amaliahof in Swalmen en Camillus B3 in Roermond zijn op moment mogelijkheden om als Cozodi aan de slag te gaan! (je wordt als CoZoDi ingeschaald in FWG40).

Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je boven op je salaris een:
 - eindejaarsuitkering van 8,33%
 - vakantiegeld van 8%
 - aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je kunt op een creatieve manier omgaan met de middelen die je op dat moment ter beschikking hebt. Hierin maak je samen met je collega's de juiste keuzes.

Je bent een:
 - gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende. Heb jij een andere opleiding die raakvlakken heeft met de zorg,    dan gaan we ook graag het gesprek met jou aan!
 - goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt
 - kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s 

Welke locaties vallen onder regio Roermond?

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG). 

Informatie   
Heb je gesolliciteerd en wil je meer informatie over de functie of zelf ervaren hoe het is om bij De Zorggroep te werken? Loop vrijblijvend een dagje mee bij één van de teams in de regio Roermond.
Onze recruitment medewerkers Evelien Smeets & Karin Ronckers vertellen je graag meer over het werk van een verzorgende IG in een intramurale setting en zijn te bereiken via werkenbij@dezorggroep.nl .  

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?   
Klik hier voor  een overzicht van alle actuele vacatures. Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.  

Zie ook:
Vacatures Regio Maasgouw & Roerdalen

Verpleegkundige Verzorgende IG  Helpende (plus)

Vacatures Regio Peel & Maas
Verpleegkundige  Verzorgende IG  Helpende (plus)

De Zorggroep
Als grootste zorgaanbieder in Noord- en Midden-Limburg bieden wij een breed aanbod van diensten. Met thuiszorg en vele woon- en zorgcentra bieden we ondersteuning, zorg en specialistische behandeling aan iedereen die dat nodig heeft. Werken vanuit positieve gezondheid staat bij ons centraal. Dat betekent dat het accent niet op de ziekte of beperking ligt, maar op de mensen zelf: op hun veerkracht en hun mogelijkheden. Wij willen bijdragen aan een vitale gemeenschap, waarin mensen zelfredzaam en bovenal gelukkig zijn. Bijna 6000 medewerkers (en duizenden vrijwilligers) zetten zich dagelijks in voor dit ideaalbeeld. Onze medewerkers willen iets voor een ander kunnen betekenen. Daarom bieden wij talloze mogelijkheden waarin ze zowel zichzelf als het vak kunnen ontwikkelen. Op deze manier kunnen medewerkers ook echt datgene doen waar hun hart ligt.

 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.