Cicero Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, (CVA-)revalidatieafdeling De Eik (16 - 36 uur per week)

Dienstverband

16 - 36 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Hoensbroek

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG, (CVA-)revalidatieafdeling De Eik (16 - 36 uur per week)

Kom jij helemaal tot je recht in de dynamiek van revalidatie en herstelzorg? Houd jij van een snel wisselende omgeving en wil jij als verzorgende IG jouw cliënten zo goed mogelijk begeleiden in het proces naar herstel? Dan is de functie van verzorgende IG bij revalidatieafdeling De Eik in Hoensbroek dé baan voor jou!

Wat ga je doen?
Als verzorgende IG in de revalidatie en herstelzorg help je mensen bij een herstel, zodat ze weer snel, veilig naar huis kunnen. Je werkt hierin samen met andere zorgprofessionals en behandelaars. Je gaat praktijkervaring opdoen over verschillende aandoeningen en je voert zorgtaken uit. Naast zorgtaken verleen je ook medisch-technische zorg en je maakt gebruik van moderne zorgtechnologie. Je bent een duizendpoot en je draait je hand niet om voor het voeren van de administratie of het voeren van gesprekken met familie en andere zorgverleners. Dat hoort er namelijk ook bij!

Je werkt bij ons in een multidisciplinair team waardoor je snel veel leert. Dit team bestaat uit verzorgenden IG, verpleegkundigen, specialist ouderengeneeskunde, verpleegkundig specialist, casemanager dementie, fysiotherapeut, ergotherapeut, logopedist, diëtist en psycholoog. Door deze multidisciplinaire samenwerking kunnen we de beste zorg en behandeling geven aan onze cliënten.

Waar kom je te werken?
Cicero Zorggroep is een toonaangevende en vernieuwende Zuid-Limburgse ondernemer, die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om hun leven op een zinvolle en zo zelfstandig mogelijke manier vorm en inhoud te geven.

Cicero Zorggroep levert cliëntgerichte, kwalitatief hoogstaande intra-, semi-, en extramurale zorg en diensten aan zo’n 2.500 cliënten, vanuit diverse zorglocaties in Zuid-Limburg. De 2.200 medewerkers en 800 vrijwilligers zijn aanspreekbaar op de kernwaarden: vriendelijk, vertrouwd en vakkundig.

(CVA-)revalidatieafdeling De Eik (gevestigd op het terrein van Adelante) richt zich op revalidatie na een beroerte (hersenbloeding of herseninfarct), revalidatie na amputatie, revalidatie na een trauma (letsel door een ernstig ongeval), revalidatie bij diverse aandoeningen (bijvoorbeeld COPD, hartfalen of oncologisch herstel tijdens of na behandeling van kanker), revalidatie bij psychogeriatrische cliënten, revalidatie bij Parkinson-cliënten, revalidatie bij cliënten met gedragsproblematiek en orthopedische revalidatie (bijvoorbeeld na een operatie aan heup, knie of schouder)

Wat vragen wij van jou?

  • Je beschikt over het diploma verzorgende (IG) niveau 3 of gelijkwaardig (bijvoorbeeld diploma ziekenverzorgende) en je beschikt over een erkend certificaat van Deelkwalificatie 304, verplegende elementen.
  • Je hebt een heldere en eigentijdse visie op revalidatiezorg.
  • Je hebt bij voorkeur relevante werkervaring opgedaan binnen de geriatrische revalidatiezorg.
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk, je wilt je graag verder ontwikkelen in je vak en je bent communicatief sterk. Dit combineer je met het vermogen om in resultaten te denken. Indien nodig kun je zakelijk zijn.
  • Verder is het essentieel dat je goed kunt samenwerken en over de didactische vaardigheden beschikt om instructies en begeleiding te geven.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een aanstelling voor onbepaalde tijd. De functie wordt, afhankelijk van je werkervaring en taakinvulling binnen de afdeling, gehonoreerd volgens cao VVT (Verpleeg-, en Verzorgingshuizen en Thuiszorg) in functiegroep 40 (minimaal € 2.007,97 bruto per maand en maximaal € 2.971,05 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Voor het overige zijn de arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT van toepassing.

Je dient bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Daarnaast wordt er een uitvraag gedaan bij de laatste werkgever in het kader van de vergewisplicht (na aanname) en worden originele relevante diploma’s gecontroleerd.

Heb je nog vragen?
Wil je meer informatie over deze functie dan kun je hiervoor terecht bij de afdeling recruitment, T 045 563 7420.

Of gewoon meteen solliciteren?
Klik op de button ’solliciteer’ en vul het sollicitatieformulier in.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld