Proteion zoekt een

Verzorgende IG

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Kessel

Werkvelden

Ouderenzorg

Heb jij talent voor de zorg en hart voor de mensen waarmee je werkt? En beschik je over een diploma Zorghulp, Verzorgende (IG) of Verpleegkundige? Kom dan eens praten over de mogelijkheden in de zorgcentra bij Proteion. Zoals de functies binnen zorgcentrum De Merwijck in Kessel. Afhankelijk van de functie bieden wij je een tijdelijk of een vast dienstverband aan in een leuk team, bij een ambitieuze organisatie.

Voor onze locatie De Merwijck zoeken wij een Verzorgende IG.

Ben jij de verzorgende IG die het verschil maakt? De persoon die een voldaan gevoel krijgt wanneer anderen geholpen worden? Werken in de zorg doet ertoe! Het is afwisselend en dankbaar werk. Waar het gaat om verzorgen en ondersteunen van mensen kunnen ze op jou rekenen. Je helpt ervoor zorgen dat mensen zo zelfstandig en actief mogelijk blijven genieten van het leven.

Welke uitdaging ga je aan?
De twee kleinschalige woningen van Proteion in De Merwijck bieden de bewoners een omgeving die aansluit bij hun belevingswereld. De bewoners kunnen hier leven zoals ze thuis gewend waren. We houden rekening met hun individuele wensen en passen de zorg hier op aan. Samen met je team stimuleer en ondersteun je bewoners bij de zorg. Je voert huishoudelijke taken uit en beoordeelt wat de cliënt nog zelf kan. Je signaleert bijzonderheden als het gaat om het welzijn van de bewoners. Jouw creativiteit helpt je bij het organiseren van activiteiten. Zo blijven de bewoners actief en geprikkeld.

Daarom pas jij bij Proteion
Kleine momenten samen bijzonder maken, dat is wat jou drijft. Je hebt de opleiding tot verzorgende IG afgerond. Niet alleen wat jij kunt telt, maar ook wie je bent. Je biedt graag een luisterend oor en tovert een lach op het gezicht van de bewoner. Je bouwt snel een band op met bewoners. Door jouw zorgzaamheid en inleven voelen bewoners zich bij jou op hun gemak. Je werkt goed samen met collega’s en bent geduldig. Niet alleen voor collega's en bewoners ben jij een aanspreekpunt. Familieleden kunnen voor vragen bij jou terecht.

We zijn erg benieuwd naar wie jij bent! Kom je eens langs voor een kop koffie?

Dit krijg jij van ons
Graag gaan wij met je in gesprek over de mogelijkheden die passen bij jouw situatie. Wij bieden een jaarcontract met de intentie tot een contract voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bepalen we samen in overleg. Daarbij bieden wij jou een bruto maandsalaris in FWG 35. Bij een 36-urige werkweek is het maximum salaris €2.692,76. Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8.33 procent, een pensioen bij Zorg en Welzijn en 8 procent vakantietoeslag. Natuurlijk bieden wij ook een reis- en onkostenvergoeding en ontvang je een onregelmatigheidstoeslag.

We vinden het belangrijk dat jouw ideeën gehoord en besproken worden. Dit is nog niet alles. Wij vinden het belangrijk dat jij jezelf blijft ontwikkelen. Hier is dan ook voldoende ruimte voor. Jij geeft vorm aan hoe je wilt werken en groeien. Tot hoe ver je groeit, dat bepaal jij zelf. Wij helpen jou daar graag bij.

Jouw team
Je komt terecht in een team dat bestaat uit Verzorgende IG, Verpleegkundige en Zorghulpen. Een mooie mix van bijzondere mensen. Dit team wordt aangestuurd door een teamleider. Binnen De Merwijck is geen dag hetzelfde. Samen met onze collega’s leveren wij belevingsgerichte zorg voor mensen met dementie. We betrekken medewerkers bij het afstemmen van de zorg voor onze bewoners.

Vind jij die kleine momenten in je werk ook groots? Dan hoor jij bij ons.

Over Proteion
Wij zijn Proteion. Natuurlijk zijn wij voor onze cliënten in Noord- en Midden-Limburg dichtbij en vertrouwd, maar dat zijn we vooral ook voor onze medewerkers. Wij zorgen voor wie bij ons werkt. En dat voel je. Want we zien wat jij kunt, maar vooral ook wie jij bent. We kijken vooruit naar de zorg van morgen en geven jou de kans om je professioneel te ontwikkelen. Tot welke hoogte je ook wil groeien bij ons, we weten dat je het kleine niet uit het oog verliest. De momenten samen, dáár doen we het voor. Samen met je team, samen met de cliënt, maar ook samen met onze zorgpartners in de omgeving.

Dat is gewoon bijzonder. Welkom bij Proteion.

Jouw contactpersonen
Heb je vragen, opmerkingen, of wil je even kennis maken? Ik vertel je graag meer over de functie je team of Proteion.
Marie-Louise Van Kruchten
Teamleider                                                                          
06 – 46 43 92 17