De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, DEM, Broekstraat

Dienstverband

in overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maasbree

Werkvelden

Ouderenzorg

Hou jij van afwisseling? Ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? Affiniteit met dementie? Dan zijn wij op zoek naar jou !

Aan de Broekstraat in Maasbree liggen op de begane grond een aantal kleinschalige woonvormen voor mensen met dementie. De bewoners vormen er, samen met de zorgmedewerkers en vrijwilligers, een zo gewoon mogelijk huishouden. Ook zijn er 15 zorgappartementen, waar mensen met een lichamelijke beperking zelfstandig wonen.

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van de woongroepen van de Broekstraat en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als Verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.

Je:

  •  biedt ondersteuning bij de ADL zorg
  • verricht verpleegtechnische handelingen
  • begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser en doet dat graag samen met je collega’s. Verder werk je cliëntgericht en heb je inzicht in organisatorische zaken.

Je bent een:

  • gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  • goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  • een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega's.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd. Het aantal uren bespreken we samen.
Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van de woongroepen van de Broekstraat is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

  • eindejaarsuitkering van 8,33%
  • vakantiegeld van 8%
  • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het 'weg-na-het-werk'-programma. 

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie en/of organisatie neem dan contact op met onze Recruitment medewerker Marije van Delft, via werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?
Op www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures.
Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers. Dwars door Noord- en Midden-Limburg. De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.    

 Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden