De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, DEM, Lavendel, Venlo

Dienstverband

18-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Geestelijke gezondheidszorg, Ouderenzorg

Word jij die inspirerende collega in het vernieuwde team Lavendel?

De vernieuwde afdeling met de naam Lavendel is gevestigd in D’n Horstgraaf te Venlo. Er is een woonomgeving gecreëerd voor bewoners wiens gedrag moeilijk te begrijpen is. In deze nieuwe woonomgeving zijn belevingsprikkels toegevoegd (zicht, geur, tast en gehoor). Zo lijkt het net alsof de bewoners een reisje kunnen maken met de trein. Ook kunnen er herinneringen opgehaald worden bij de foto's van Venlo in vroegere tijden etc. Spreekt dit alles jou aan en wil jij graag een onderdeel uitmaken van het sterke Lavendel team? Geef jij met jouw verfrissende blik invulling aan de persoonsgerichte zorg die de bewoners nodig hebben? Ben jij een ondernemend type en pionier? Pak dan deze bijzondere kans om aan de slag te gaan op de vernieuwde afdeling Lavendel!

Wat ga je doen?  
Voor het vernieuwde team Lavendel zoeken wij Verzorgende IG die willen leren van en met elkaar en kunnen reflecteren. Jij bent de persoon die nieuwe ideeën inbrengt en kritisch kan en durft te kijken naar gangbare werkwijzen. Je wilt kennis en expertise delen. Wil jij in je werk experimenteren met nieuwe of andere inzichten en weet je van aanpakken, waarbij je eigen normen en waarden rondom goede zorg ter discussie durft te stellen en herzien? Dan ben jij diegene die samen met ons op zoek gaat naar de optimale zorg voor deze doelgroep bewoners.
Je staat stevig in je schoenen, gaat uitdaging niet uit de weg en haalt er plezier uit om samen met je collega's een nieuw team op te bouwen.

Als Verzorgende IG krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je vindt het leuk om buiten bestaande kaders te denken. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Je maakt deel uit van een team waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Je: 
·         je bent bereid om belevingsgericht te werken en af te stemmen wat voor de bewoner, die jij als medewerker goed kent, de juiste zorg is.
·         hebt affiniteit met deze specifieke doelgroep van dementie en onbegrepen gedrag.
·         je durft te leren en deelt onderling kennis en expertise binnen het team. Feedback geven en nemen is hier een belangrijk onderdeel van.
·         je bent een organisator en teamplayer, waarbij zelfstandigheid flexibiliteit en geduld van je verwacht worden. Daarbij werk je intensief samen met je collega’s waarbij een goede onderlinge communicatie belangrijk is.

Nieuwsgierig geworden naar de afdeling Lavendel? Klik hier om alvast een indruk te krijgen. 

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?  
Je neemt kordaat beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want je werkt vaak zelfstandig en elke cliënt en elke situatie en zorgvraag is weer anders. 

Je bent/hebt: 
·         minimaal in het bezit van het diploma Verzorgende IG niveau 3;
·         verantwoordelijkheidsgevoel;
·         inlevingsvermogen;
·         een BHV certificaat of bent bereidt deze te halen;
·         een kwaliteitsbevorderaar;
·         een gezondheidsbevorderaar. 

Hoe zorgen wij voor jou?  
Als Verzorgende IG niveau 3 schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein, persoonlijk team waarin je direct van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Wij bieden een contractomvang van 18 tot 32 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij de Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus. 

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Lavendel is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een: 
·         eindejaarsuitkering van 8,33%  
·         vakantiegeld van 8%. 
·         aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.  

Direct solliciteren? 
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe. 
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).  
 
Eerst meer weten?
Voor vragen wat betreft de functie inhoudelijk mag je contact opnemen met Anita van der Vight via telefoonummer: 06-34488855 of e-mailadres: anita.van.der.vight@dezorggroep.nl  
Wil je meer informatie over De Zorggroep als organisatie, neem dan contact op met onze Recruitment Medewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij.
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures. 

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.