De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, DEM, vaste nachtdiensten, Lavendel, Venlo

Dienstverband

16-24 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Word jij die inspirerende collega in het vernieuwde team Lavendel?

De vernieuwde afdeling met de naam Lavendel is gevestigd in D’n Horstgraaf te Venlo. Er is een woonomgeving gecreëerd voor bewoners wiens gedrag moeilijk te begrijpen is. In deze nieuwe woonomgeving zijn belevingsprikkels toegevoegd (zicht, geur, tast en gehoor). Zo lijkt het net alsof de bewoners een reisje kunnen maken met de trein. Ook kunnen er herinneringen opgehaald worden bij de foto's van Venlo in vroegere tijden etc. Spreekt dit alles jou aan en wil jij graag een onderdeel uitmaken van het sterke Lavendel team? Geef jij met jouw verfrissende blik invulling aan de persoonsgerichte zorg die de bewoners nodig hebben? Ben jij een ondernemend type en pionier? Pak dan deze bijzondere kans om aan de slag te gaan op de vernieuwde afdeling Lavendel!

Wat ga je doen?
Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er 's nachts voor de bewoners van Lavendel en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zelfsturend en zelfstandig zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG. Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:

 • biedt een luisterend oor aan en biedt hulp bij onrustige of angstige bewoners
 • helpt daar waar nodig met  de transfers van bewoners en lichte ADL-werkzaamheden
 • verricht verpleegtechnische handelingen 
 • wordt allround ingezet waar de collega's een beroep op je kunnen doen

Als Verzorgende IG krijg je te maken met veel verschillende situaties. Je vindt het leuk om te pionieren en buiten bestaande kaders te denken. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Je maakt deel uit van een team waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Nieuwsgierig geworden naar de afdeling Lavendel? Klik hier om alvast een indruk te krijgen.

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Voor afdeling Lavendel zoeken wij een Verzorgenden IG die willen leren van en met elkaar en kunnen reflecteren. Jij bent de persoon die nieuwe ideeën inbrengt en kritisch kan en durft te kijken naar gangbare werkwijzen. Je wilt kennis en expertise delen. Wil jij in je werk experimenteren met nieuwe of andere inzichten en weet je van aanpakken, waarbij je eigen normen en waarden rondom goede zorg ter discussie durft te stellen en herzien? Dan ben jij diegene die samen met ons op zoek gaat naar de optimale zorg voor deze doelgroep bewoners.
Je:

 • bent een gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende en hebt affiniteit met deze specifieke doelgroep van dementie met onbegrepen gedrag.
 • bent bereid om belevingsgericht te werken en af te stemmen wat voor de bewoner, die jij als medewerker goed kent, de juiste zorg is.
 • durft te leren en deelt onderling kennis en expertise binnen het team; feedback geven en nemen is hier een belangrijk onderdeel van.
 • je bent een teamplayer, waarbij zelfstandigheid flexibiliteit en geduld van je verwacht worden. Daarbij werk je intensief samen met je collega’s waarbij een goede onderlinge communicatie belangrijk is.
 • bent een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s.
 • in het bezit van een BHV-certificaat of bereid dit te behalen.
 • staat open voor en levert een actieve bijdrage aan nieuwe ontwikkelingen.

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Wij bieden een contractomvang van gemiddeld 16 tot 24 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners, is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

 • eindejaarsuitkering van 8,33%
 • vakantiegeld van 8%
 • aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Wil je meer informatie over de functie, neem dan contact op met Anita van der Vight via telefoonnummer: 06-34488855 of e-mailadres: anita.van.der.vight@dezorggroep.nl  
Heb je vragen wat betreft onze organisatie?  Neem dan contact op met onze Recruitment Medewerker Lynn Jeuken via e-mailadres: lynn.jeuken@dezorggroep.nl of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
Klik hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt.
Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.