De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Dementie, Kleinschalig wonen Bergh, St Odiliënberg

Dienstverband

In overleg

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

St. Odiliënberg

Werkvelden

Ouderenzorg

Het team in  Bergh kijkt uit naar je komst! Op dit moment hebben we verschillende mogelijkheden voor Verzorgende IG

Interesse in werken bij De Zorggroep? We leren je graag kennen. Wij kijken naar wie je bent, wat je kunt en graag zou willen, en matchen je dan aan een team waar jij het beste past. Het is jouw carrière, dus jij staat centraal!

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?
Je bent een vertrouwd en graag gezien gezicht voor de bewoners. Je neemt kordate beslissingen en roeit met de riemen die je hebt. Dat is belangrijk want elke bewoner en elke zorgvraag is weer anders. Je geniet van het persoonlijke een-op-een-contact  met de mensen.

Je bent:
·         gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
·         Teamplayer
·         een goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
·         je hebt affiniteit met de doelgroep dementie

Hoe zorgen wij voor jou?
Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een maximaal salaris van €2762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.
Je kunt direct van start in een dienstverband voor onbepaalde tijd. Hoeveel uur wil je werken? Hierin is veel bespreekbaar. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris:
·         een eindejaarsuitkering van 8,33%
·         vakantiegeld van 8%
·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden; van fietsplan, fitnessregeling en collectieve
          verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-
          werk’-programma.

Direct solliciteren?
Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.
Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?
Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven? Wil je meer informatie over de functie of over de organisatie, neem dan contact op met onze recruitment medewerker Evelien Smeets via werkenbij@dezorggroep.nl

Interesse in andere mogelijkheden binnen De Zorggroep?
Staar je niet blind op één functie. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 
En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen of aan de slag wilt als zorgondersteuner. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep
Als een van de grootste zorginstellingen van Limburg heeft De Zorggroep een groot aantal kleinschalige zorglocaties, elk met zijn eigen karakter en specialisaties. Bij De Zorggroep staat de mens centraal en dat geldt ook voor de medewerkers. Wij bieden jou optimale ondersteuning bij je werk. Door de modernste systemen, methoden en technieken te gebruiken maar ook door je alle ruimte te bieden je verder te ontwikkelen en door te groeien in je beroep. Bij De Zorggroep is alles goed geregeld. Daar kun jij op vertrouwen.