De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Dementie team Nachtzorg Piushof, Panningen

Dienstverband

20 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Panningen

Werkvelden

Ouderenzorg

Een uitdagende functie in de nachtzorg!

Hou je van afwisseling? En ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? Solliciteer dan naar de functie van verzorgende IG bij team Nachtzorg Piushof te Panningen. Aan het Piushof 85 in Panningen heeft De Zorggroep vijf groepswoningen gebouwd. Vier van deze woningen worden bewoond door mensen met dementie. In elke woning verblijven 7 personen. Eén woning is in gebruik door mensen met een fysieke (somatische) aandoening. Het nachtteam van Piushof is een vast team met medewerkers die alleen maar in de nachten werkt, er is regelmatig contact/overleg met elkaar.

Wat ga je doen?

Als Verzorgende IG binnen team Nachtzorg Piushof help je bewoners die een zorgbehoefte hebben. Je komt te werken in een vast nachtdienst team, bestaande uit 9 medewerkers (5 Verzorgenden IG en 4 Helpende). In de nacht werk je samen met een collega Helpende. Je bent verantwoordelijk voor 4 woongroepen dementie en 1 woongroep somatiek.  Elke situatie is weer anders. Daarom is het goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op terug kan vallen waar nodig is. Je werkzaamheden variëren van wassen, aankleden en verstrekken van medicatie tot het geestelijk begeleiden van mensen en het bieden van een luisterend oor. Kortom een baan met veel afwisseling.  Wij werken in de nacht in een pyjama/huispak als bedrijfskleding. deze zetten we in als hulpmiddel bij de omgang met dementie. 

 

Je:

·       biedt een luisterend oor aan en biedt hulp bij onrustige of angstige bewoners

·       helpt daar waar nodig met de transfers van bewoners en lichte ADL-werkzaamheden

·       verricht verpleegtechnische handelingen 

·       bent samen met je collega Helpende verantwoordelijk voor de hele locatie waarbij je een mix en diversiteit hebt aan zorgvragen.

 

Wat maakt jou de juiste collega?

Je bent zelfverzekerd en weet met jouw kennis en kunde kordate beslissingen te nemen in elke situatie. Je hebt affiniteit met de doelgroep. Je wilt en kunt 's nachts werken en je hebt geen bezwaar tegen het werken in pyjama. Verder durf en kun je verantwoordelijkheid nemen.

 

Je bent:

·         een gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende

·         in het bezit zijn van diploma BHV of bereid dit diploma te behalen.

·         een goede luisteraar, ook als het even niet uitkomt

·         flexibel, daadkrachtig en hebt inzicht

·         een kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

 

Hoe zorgen wij voor jou?

Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal  € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week. Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je per 01-01-2021 van start kunt in een dienstverband voor onbepaalde tijd voor 20 uur per week. Wil je jezelf verder ontwikkelen? Doorgroeien naar de functie van bijvoorbeeld Coördinator van Zorg en Diensten, Gespecialiseerd Verzorgende Psychogeriatrie (GVP) of Verpleegkundige met de daarbij behorende opleiding? We helpen je bij De Zorggroep graag met jouw individuele opleidingsvraag en gaan met je in gesprek over de mogelijkheden.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners binnen Piushof is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

·         eindejaarsuitkering van 8,33%

·         vakantiegeld van 8%

·         een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na- het-werk’-programma.

 

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

 

Eerst meer weten?

Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie neem dan contact op met onze Recruitment medewerker Karin Ronckers via e-mailadres: werkenbij@dezorggroep.nl 

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Op https://www.werkenbijdezorggroep.nl vind je een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

 

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft. 

Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.

Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.

Dwars door Noord- en Midden-Limburg.

De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.

Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

 

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.