De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Dementie, team Oleander, Venlo

Dienstverband

20-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Venlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Verzorgende IG, Dementie, team Oleander, Venlo

Geef jij de bewoners van Oleander een thuisgevoel?

Woning Oleander is een kleinschalige woongroep voor Jonge mensen met dementie. Het team werkt nauw samen met woongroep Eik en Notenboom. Binnen deze 3 groepen wordt gewerkt met leefmilieus. Binnen woongroep Oleander staat warme zorg , belevingsgerichte zorg en welzijn van de bewoners voorop. Team Oleander is  een enthousiast team dat open staat voor veranderingen en een frisse kijk heeft op de zorg.

Wat ga je doen?

Waar jij je vooral sterk voor maakt is dat ‘jouw mensen’ de zorg en aandacht krijgen die ze nodig hebben. Je bent er voor de bewoners van Oleander en geeft ze een thuisgevoel. In een zorgplan, dat je samen met het hele zorgteam opstelt, neem je op wat de doelstellingen van de bewoners zijn en welke zorg je moet verlenen als verzorgende IG.Je werkt vanuit de gedachte dat iedereen het liefst zo zelfstandig mogelijk functioneert en je ondersteunt waar nodig.
Je:

  •       helpt met wassen, afdrogen en aankleden
  •       verricht verpleegtechnische handelingen 
  •       begeleidt bij sociale en recreatieve activiteiten

Wat maakt jou de juiste Verzorgende IG?

Jij staat je mannetje en bent een kordate beslisser. Je roeit met de riemen die je hebt en doet dat graag samen met je collega’s.

 Je bent een:

  •         gediplomeerd Verzorgende IG of Ziekenverzorgende
  •         goede luisteraar ook als het even niet uitkomt
  •         kei in de omgang met cliënten, hun familie en je collega’s

 Hoe zorgen wij voor jou?

Als Verzorgende IG schalen we je in op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van € 2.762,34 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Je werkt in een klein en persoonlijk team waarin je direct van start kunt. Het aantal uren per week bespreken we samen. Wil je jezelf verder ontwikkelen? We helpen je bij De Zorggroep graag met de juiste opleiding, training of cursus.

Dat jij je elke dag met hart en ziel inzet voor het wel en wee van de bewoners van Oleander is een beloning dubbel en dwars waard. Daarom ontvang je bovenop je salaris een:

  •          eindejaarsuitkering van 8,33%
  •          vakantiegeld van 8%
  •          aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden van fietsplan, fitnessregeling en collectieve verzekeringen tot een kortingspas voor verschillende winkels en voordelig geprijsde uitjes in het ‘weg-na-het-werk’-programma.

Direct solliciteren?

Vul het sollicitatieformulier in en voeg je CV toe.

Solliciteer je als externe kandidaat dan ontvangen we graag bij indiensttreding een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG).

Eerst meer weten?

Heb je gesolliciteerd en wil je een meeloopdag inplannen om sfeer te proeven en/of wil je meer informatie over de functie/organisatie, neem dan contact op met onze recruitmentmedewerker Sharel Driessen via e-mailadres: sharel.driessen@dezorggroep.nl of mail naar werkenbij@dezorggroep.nl.

Of lees het interview met Sylvia Driessen, Verzorgende IG in Zorgcentrum Sevenheym ,Sevenum: ‘Ik ben erg blij dat ik niet eerder…’. om een indruk te krijgen van het werk als Verzorgende IG.

Interesse in andere vacatures binnen De Zorggroep?

Kijk hier voor een overzicht van alle actuele vacatures.

Staar je niet blind op een vacature. Er is zoveel te doen bij De Zorggroep. Er zit vast een leuke functie voor jou bij. 

En wist je dat er bij de Zorggroep niet alleen mogelijkheden zijn voor gediplomeerde medewerkers? Je bent ook van harte welkom als je nog aan een opleiding moet beginnen. Dus kom kennismaken!

De Zorggroep

De Zorggroep biedt zorg en verpleging aan iedereen die dat nodig heeft.
Van jong tot oud. In professionele woon- en zorgcentra maar ook thuis.
Op 39 locaties met ruim 5.000 medewerkers en bijna 3.000 vrijwilligers.
Dwars door Noord- en Midden-Limburg.
De best mogelijke zorg en ondersteuning krijgen. Daar zorgen wij voor.
Talentvolle mensen bieden wij daarom een plek waar je met plezier werkt, leert en jezelf ontwikkelt. Zorg jij? Dan zorgen wij voor jou.

Het is niet toegestaan om deze vacature en de daarin vermelde contactgegevens te gebruiken voor acquisitiedoeleinden.