De Zorggroep zoekt een

Verzorgende IG, Dementie Zorgcentrum Ter Borcht Team Douvenhof, Baarlo

Dienstverband

24-32 uur

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Baarlo

Werkvelden

Ouderenzorg

Een functie voor een Verzorgende IG, die zich thuisvoelt in een klein, gezellig en hecht team waarin samenwerken voorop staat!
Hou je van afwisseling? En ben je op zoek naar een baan waarin je eigen verantwoordelijkheid wordt gewaardeerd? Solliciteer dan naar de functie van verzorgende IG in Zorgcentrum Ter Borcht Team Douvenhof, Baarlo.

Functie-inhoud

Als verzorgende IG binnen Zorgcentrum Ter Borcht team Douvenhof help je cliënten die een zorgbehoefte hebben. Je werkzaamheden variëren van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Kortom: een baan met veel afwisseling. Je werkt vaak alleen en elke situatie is weer anders. Daarom is goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.

Wij vragen

 • Zelfstandigheid

 • Flexibiliteit en geduld

 • Samenwerking in teamverband

 • Grenzen aangeven en bewaken

 • Goede communicatieve eigenschappen

 • Bereidheid tot vraaggericht werken

 • Goede sociale vaardigheden voor een respectvolle omgang met bewoners, familie en

  collega’s

 • Diploma Verzorgende IG of Ziekenverzorgende

 • Openstaan en bijdrage leveren aan de op allerlei gebieden veranderende zorg- en

  dienstverlening

 • Af en toe nachtdiensten willen werken is een pre.

Voor externe kandidaten is een positieve Verklaring omtrent het Gedrag (VOG) vereist.

Wij bieden

Wij bieden een dienstverband voor onbepaalde tijd, met een contractomvang van gemiddeld 24-32 uur per week. Aanvang: zo spoedig mogelijk.

Als Verzorgende IG wordt je ingeschaald op basis van de cao VVT, FWG 35 met een salaris van maximaal € 2.668,93 bruto per maand bij een fulltime dienstverband van gemiddeld 36 uur per week.

Daarnaast kent De Zorggroep een aantrekkelijk pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een fietsplan, een fitnessregeling, collectieve verzekeringen, een kortingspas voor verschillende winkels en goedkope uitjes in het “weg-na-het-werk”-programma.

Informatie
Wil je een dagje meelopen om sfeer te proeven of wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met Karin Ronckers, HR-medewerker, telefoon 06-10625351, of via mail karin.ronckers@dezorggroep.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.