Sevagram zoekt een

Verzorgende IG die houdt van een uitdaging!

Dienstverband

24 - 32 uur per week

Opleidingsniveau

MBO niveau 3

Standplaats

Maastricht

Werkvelden

Ouderenzorg
Verzorgende IG die houdt van een uitdaging!
Kijk jij graag verder dan de gebruikelijke kaders en word jij vrolijk van onze unieke manier van zorg verlenen? Dan worden wij vrolijk van jou!

Wij zoeken als aanvulling op ons team binnen Licht en Liefde een betrokken:
Verzorgende IG in de rol van Klantkenner

Wat biedt Licht en Liefde
Licht en Liefde biedt semi-kleinschalige en mensgerichte zorg binnen een huiselijke omgeving waarbinnen persoonsgerichte zorg centraal staat. Binnen Licht en Liefde wonen op dit moment onder andere mensen met een visuele beperking die op latere leeftijd is ontstaan en daarnaast bieden we een woonplek aan bewoners die om een andere reden niet meer volledig zelfstandig kunnen wonen. Al onze bewoners ervaren echter nog autonomie in hun leven en wij ondersteunen hen zoveel als mogelijk in hun zelfregie. Het gesprek hierover met zowel de bewoners als elkaar staat dan ook steeds centraal. Licht en Liefde zal naast onze huidige doelstelling in de komende jaren een ontwikkeling doormaken die ervoor zal zorgen dat onze zorg nog meer aansluit bij de zorgvraag van onze huidige maar ook toekomstige bewoners. Wij zoeken daarom collega's die niet alleen willen versterken wat er nu is maar vooral ook samen met ons en onze bewoners toe willen werken naar een mooie, nieuwe en vooral unieke woonomgeving voor (kwetsbare) ouderen!

Past Licht en Liefde bij jou?

Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en welzijn. Samen met hen zorg jij voor een prettig woon- en leefklimaat en daarnaast werk je regelmatig samen met onder andere huisartsen en fysiotherapeuten maar ook onze eigen Specialist Ouderengeneeskunde en de paramedische dienst. Binnen Licht en Liefde is plek voor 38 intramurale bewoners met en zonder behandeling en dagelijks voor ongeveer 15 extramurale deelnemers aan onze dagactiviteiten.

Dit ben jij! 
Omdat je in deze locatie ook regelmatig te maken krijgt met de psychische en sociale aspecten van de zorg is het belangrijk dat je goed kunt inspelen op zowel de behoefte van de individuele bewoner als ook gevoel hebt voor groepsdynamiek. De zorg voor en aan mensen met een visuele-, somatische en soms cognitieve beperking vraagt wat van je intuïtieve, creatieve en innovatieve vermogen. Je ziet het als een oprechte uitdaging om steeds af te stemmen op de wensen en behoeften van onze bewoners en zoekt hierbij steeds naar mogelijkheden in communicatie, verbaal of non-verbaal. Dagelijks voer je gesprekken met bewoners of hun familielid/naaste en andere betrokkenen. Deze kunnen gaan over de zorg zelf maar ook betrekking hebben op alledaagse onderwerpen. Sociale vaardigheden zoals tact en inlevingsvermogen zijn dan ook van belang in het ondersteunen van onze bewoners en een constructieve samenwerking met collega's is voor jou vanzelfsprekend. Je bent een echte teamspeler die daarnaast ook goed in staat is om zelfstandig werkzaamheden te zien én uit te voeren.

Dit breng je mee:
 • Bij voorkeur een afgeronde opleiding verzorgende IG niveau 3 ofwel combi-opleiding VZ- MMZ, met een MMZ niveau 3-4 diploma met minimaal 1 jaar aantoonbare werkervaring in de zorg en de bereidwilligheid je verder te bekwamen op het gebied van zorgtaken en medische handelingen nodigen we je ook van harte uit te solliciteren.
 • Bij voorkeur in het bezit van BHV diploma of de bereidheid deze te behalen;
 • Bekwaamheid om zelfzorg van cliënten te stimuleren en de focus te kunnen leggen op welzijn in de breedste zin van het woord;
 • Bereidheid tot werken in alle voorkomende diensten;
Wat ga je doen 
Als Verzorgende IG in de rol van Klantkenner bij Sevagram heb je een boeiende en afwisselende baan, waar heel veel bij komt kijken. Je bent samen met je collega's verantwoordelijk voor de continuïteit en kwaliteit van zorg en hebt een aantal bewoners onder je hoede waarvoor jij het directe aanspreekpunt bent. Samen met je collega's zorg jij voor een prettig woon- en leefklimaat en werk je regelmatig samen met onder andere de specialist ouderengeneeskunde, de psycholoog en de fysiotherapeut. Dit alles gebeurt op basis van het Planetree-concept dat in de hele organisatie centraal staat in denken en doen.
Kun je tenslotte de verplichte VOG overleggen? Lees dan snel ons aanbod!

Zo maken wij het verschil!
 • Je krijgt alle ruimte om uit te blinken in je kunnen om écht het verschil te mogen maken.
 • Je komt te werken op een compacte locatie met 38 bewoners en ongeveer 40 collega's in onder andere zorg- en welzijnsfuncties en ondersteunende diensten.
 • We bieden een open en informele werkplek waar zeker ook gelachen mag worden en je altijd een warm welkom krijgt.
 • Salaris volgens FWG 40 CAO VVT.
 • Een dienstverband tussen de 24 en 32 uur per week in overleg.
 • Een uitgebreid meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden;
 • Een functie voor in eerste instantie de duur van een jaar. Bij gebleken geschiktheid volgt een contract voor onbepaalde tijd.
 • Kortom, een fijne werkplek met veel ruimte voor creativiteit, innovatieve ideeën en aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling!
Sevagram is dé betrouwbare partner die in staat is merkbaar betere mensgerichte zorg te kunnen bieden in de regio's Parkstad, Heuvelland en Maastricht. Verspreid over 16 zorgcentra, 1 geriatrisch revalidatiecentrum en 3 hospices spelen onze 2750 medewerkers en 1200 vrijwilligers, een toonaangevende rol in het organiseren en regisseren van flexibele zorg op maat volgens de 'state of the art'.

Betrokkenheid, passie en deskundigheid zijn de bouwstenen van ons DNA, "Zorg met Bezieling".

Eerst kennismaken? 
Eerst kennismaken? Wil je, voordat je solliciteert, eerst een kennismakingsgesprek, rondleiding of meelopen? Mail dan naar de Teammanager Zorg Evi Herinx evi.herinx@sevagram.nl, ik drink graag een kopje koffie of thee met je!

Ja, ik wil deze baan!

Ben je enthousiast geworden? Reageer dan vóór 8-1-2023 via de solliciteer knop en wij zien met plezier je sollicitatie tegemoet.

Eerst nog wat vragen? Dan staan wij je graag te woord!